Нікола Вучевич: “Коли Йокич завершить кар’єру, він стане в один ряд із найкращими гравцями в історії”

Нікола Вучевич: "Коли Йокич завершить кар'єру, він стане в один ряд із найкращими гравцями в історії" 1 - basket.com.ua

Центровий “Чикаго Буллз” Нікола Вучевич дав високу оцінку лідеру “Денвер Наггетс” Ніколі Йокичу.

“Зважаючи на те, що він досі демонструє на майданчику, Йокіч безперечно входить до числа найкращих гравців в історії цього спорту. На його рахунку вже є три титули MVP, чемпіонство в НБА, виступи на Матчі всіх зірок та інше. Його резюме вже викликає захоплення, хоча йому належить зробити ще дуже багато. Звичайно, коли Нікола оголосить про завершення кар’єри, він справді стане в один ряд із найкращими гравцями в історії. Можливо, йому вшанують і оголосять найкращим центровим в історії. Питання лише у тому, як довго Йокич збирається грати.

Чим довше він це робить, тим глибший слід залишить, такий, який мало кому вдасться перевершити. Прямо зараз Нікола — найкращий гравець у світі, а коли закінчить, то стане одним із найвеличніших. Йокич — єдиний у своєму роді. Ви можете створити команду, яка конкуруватиме з ним. Але ні в кого не вийде робити те, що він робить”, — сказав Вучевич.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2736

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.