Визначився суперник жіночої збірної України 3х3 в чвертьфіналі чемпіонату Європи

Визначився суперник жіночої збірної України 3х3 в чвертьфіналі чемпіонату Європи 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Жіноча збірна України 3х3 в чвертьфіналі чемпіонату Європи зіграє проти Іспанії. Це стало відомо після завершення першого ігрового дня континентальної першості у Відні, Австрія.

Збірна України провела два матчі – обіграла Італію і поступилась Франції, зайнявши друге місце в групі А.

В чвертьфіналі, куди вийшли дві кращі команди групи, підопічні Юрія Процюка виходили на переможницю групи С. Нею стала збірна Іспанії. Іспанки і збірна Австрії обіграли в перших для себе матчах Азербайджан (Іспанія виграла 20:12), а потім в очному матчі Іспанія обіграла Австрію 20:14.

Збірна Іспанія в цьому ж складі, який виступає на чемпіонаті Європи, на початку серпня завоювала срібні медалі Олімпійських ігор у Парижі – стали другими в групі, обіграли в півфіналі США в овертаймі 18:16 і мінімально поступились Німеччині в фіналі 16:17.

Також Іспанія виграла чотири з п’яти етапів Жіночої серії 3х3 цього сезону, в яких брала участь. Зокрема в Пуатьє в кінці червня Іспанія обіграла Україну в півфіналі 20:13.

Матч Іспанія – Україна в чвертьфіналі чемпіонату Європи 3х3 пройде 24 серпня. Початок о 21:15 за Києвом.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.