В Литві відкрили справу проти “Жальгіріса” за дивне правопорушення

В Литві відкрили справу проти "Жальгіріса" за дивне правопорушення 1 - basket.com.ua

“Жальгіріс” випустив відеоролик у рамках рекламної кампанії, щоб оголосити про нове партнерство з Puma. Він привернув увагу місцевих правоохоронних органів.

Керівник відділу маркетингу та комунікацій “Жальгіріса” Ігнас Вишняускас розповів, що останнє відео команди, на якому нібито безпілотники літають над ареною клубу із величезною футболкою Puma, привернули увагу Департаменту цивільної авіації Литви.

Зокрема, представники “Жальгіріса” перебувають під слідством за фактом незаконного використання дронів та викликаються для надання моделі використаних дронів та контактної інформації користувача, який ними керував. При цьому відео було створено з використанням комп’ютерної графіки, справжні дрони не використовувалися.

“Нам доведеться порозумітися. Хвала моїм колегам Аліні Ахмеровій та Кіпрасу Шерпаускасу за таку реалістичну роботу з комп’ютерною графікою”, — написав Вишняускас у LinkedIn.

0

Автор публікації

Офлайн 14 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2733

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.