Екс-зірка Суперліги покинув клуб НБА і може очолити збірну Литви

Екс-зірка Суперліги покинув клуб НБА і може очолити збірну Литви 1 - basket.com.ua

Дарюс Сонгайла залишив посаду асистента головного тренера “Сан-Антоніо Сперс” Грега Поповича. Сонгайла працював в “Сперс” останні 6 сезонів. 46-річний спеціаліст може перейти на роботу асистента в інший клуб НБА, а також розглядається в якості кандидата на посаду головного тренера збірної Литви.

“Сан-Антоніо став моїм другим будинком. Тут розпочалася моя закордонна тренерська кар’єра. Я багато чому навчився в організації та пройшов багато етапів. Важко залишати клуб, але я зайшов у глухий кут, залишаючись на одній посаді протягом років, і не хотів позбавлятися можливості кар’єрного зростання. Усі перші помічники підписали 4-річні контракти. Ми обговорили ситуацію з Грегом Поповичем, і він сказав, що мені краще змінити напрямок руху, тому що можливостей для зростання всередині команди не передбачається. Ми ухвалили спільне рішення”, – сказав Сонгайла.

Під час ігрової кар’єри Сонгайла виступав за ряд клубів НБА і Євроліги, а також представляв БК “Донецьк” в сезоні-2012/13.

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Одна думка про “Екс-зірка Суперліги покинув клуб НБА і може очолити збірну Литви

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.