Богдан Богданович після встановлення рекорду збірної Сербії на ОІ: “Південний Судан мене налякав”

Богдан Богданович після встановлення рекорду збірної Сербії на ОІ: "Південний Судан мене налякав" 1 - basket.com.ua

Захисник збірної Сербії Богдан Богданович набрав 30 очок у заключному матчі групового етапу Олімпіади-2024 проти Південного Судану (96:85) та збільшив свій показник результативності за кар’єру у національній команді до 1087 балів. Він перевершив Мілоша Теодосича (1057 очок) і став рекордсменом в історії збірної Сербії. Третє місце у списку найкращих бомбардирів Сербії посідає Деян Бодірога (1022 очки). Сербія вийшла до 1/4 фіналу плей-офф, де зустрінеться з Австралією.

“Збірна Південного Судану мене налякала ще перед матчем. Вони провели чудовий турнір. Луол Денг виконує для їхньої федерації приголомшливу роботу. Видно, що ця робота дає плоди. Вони грають без страху. Вони поважають свою країну і усе, що з нею пов’язане, грають як команда. Відмінна гра, чудовий тест перед чвертьфіналом. Найважливіша гра турніру”, – сказав Богданович після матчу з Південним Суданом.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.