Роял Айві та Луол Денг висловили незадоволення суддівством у матчі з Сербією

Роял Айві та Луол Денг висловили незадоволення суддівством у матчі з Сербією 1 - basket.com.ua

Наставник збірної Південного Судану Ройал Айві незадоволений суддівством у матчі проти Сербії.

Яке знущання, яке знущання! Мої хлопці вклали в гру всю душу, і таке знущання! Це все, що я можу сказати», – цитує головного тренера збірної Південного Судану BasketNews.

«Нам не дозволяли бути такими ж агресивними, як серби. Я знаю, що Сербія відома своїм баскетболом. Вони показують чудову гру протягом багатьох років. Судді їх знають. Це нормально, якщо судді знають певних гравців і дозволяють їм грати у їхньому стилі. Як тільки наші хлопці починають грати в їхньому стилі, їм дають фоли. Начебто є тавро, що африканські гравці агресивні.

Не знаю чому на Олімпіаді немає африканських суддів. Нині 2024 рік. Я не знаю в чому причина? Можете казати все, що хочете. Але, знаєте, якщо ми представляємо континент, ми маємо бути представлені повною мірою. І ми маємо працювати над цим. Але якщо судді не знайомі з нашою грою чи нашим стилем, то я не знаю, що таке чемпіонат світу чи Олімпіада. Це просто європейський стиль баскетболу? І нам не дозволено бути агресивними?

Якщо гра буде чесною, ми матимемо більше шансів», – сказав президент Федерації баскетболу Південного Судану.

Південний Судан програв Сербії (85:96) у заключному матчі групового етапу та не пройшов у плей-оф. Айві отримав технічний фол під час гри через суперечки з арбітром. Сербія виконала 31 штрафний кидок, тоді як Південний Судан – всього 6. Південний Судан здійснив 23 фоли, Сербія – 17.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8836

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.