Джоел Ембіід про поведінку французів на Олімпіаді: “Я бачив і гірше”

Джоел Ембіід про поведінку французів на Олімпіаді: "Я бачив і гірше" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної США після матчу з Пуерто-Рико (104:83) на Олімпіаді в Парижі висловився про постійний свист на свою адресу з боку французьких фанатів. Ембіід вибрав збірну США і відмовився грати за Францію, хоча обіцяв президенту країни Еммануелю Макрону.

“Мені завжди це подобалося. Зрештою, я думаю, що багато людей вважають це ненавистю. Я бачу в цьому любов та повагу. Якби я не був хорошим баскетболістом, то не отримував би такого відношення. Я вважаю себе благословенним, і саме тому взаємодію з такою публікою. Я благословенний бути тут. Я бачив і гірше. Я грав у найгірших умовах. Наприклад, на “TD Гарден” у Бостоні та “Медісон Сквер Гарден” у Нью-Йорку. Немає нічого, чого б я не бачив раніше.

В Філадельфії вони освистують своїх хлопців більше, ніж суперників. Іноді здається, що наші фанати налаштовані проти нас, хоча мають освистувати суперників. Як я вже сказав, це все кохання, тому що вони хочуть підштовхнути тебе, вони хочуть, щоб ти виступив краще. Так само, як і ця публіка. Мені це подобається, тому що це змушує мене хотіти стати кращими і зробити більше, зробити все можливе, щоб перемогти”, – сказав Ембіід.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.