В збірній Іспанії пояснили, чому перемогли Грецію, незважаючи на домінування Янніса Адетокумбо

В збірній Іспанії пояснили, чому перемогли Грецію, незважаючи на домінування Янніса Адетокумбо 1 - basket.com.ua

Гравці збірної Іспанії Хуанчо Ернангомес і Санті Альдама пояснили перемогу над Грецією (84:77) на Олімпіаді, не дивлячись на те, що їм не вдалося втримати лідера суперників Янніса Адетокумбо (27 очок, 11 підбирань).

“У них чудові гравці. Янніс — один із найкращих гравців у світі. Ми виграли цю гру, тому що грали як команда, і всі боролися за одну мету. Ми можемо спробувати багато різних варіантів захисту проти Янніса, але він здатен забивати, коли захоче. Ми просто намагалися зробити його день складнішим”, – сказав Ернангомес.

“Немає жодної дієвої стратегії проти Янніса, але ми хотіли закрити фарбу, грати жорстко проти нього. Він MVP НБА, чудовий гравець. Немає рецепта, щоб зупинити його. Мужність – я думаю, це слово описує нашу гру. Янніс зробив постер-данк через мене, це важко. Можна відійти або спробувати заблокувати кидок. Ймовірно, ти заблокуєш його лише один раз із десяти, але я намагався”, – заявив Альдама.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.