Дюрант висловився про свою чудову гру у першій половині проти Сербії. Його похвалили Каррі та Леброн

Дюрант висловився про свою чудову гру у першій половині проти Сербії. Його похвалили Каррі та Леброн 1 - basket.com.ua

Зірка збірної США Кевін Дюрант ризикував пропустити першу гру Олімпіади, але став справжнім героєм гри, набравши 23 очки. 21 очко він набрав ще у першій половині, влучивши 8/8 з гри (5/5 дальні).

Було приємно робити кілька кидків. Сьогодні ввечері кожен грав свою роль досить добре. Моя роль полягала в тому, щоб увійти, забезпечити перевагу і зробити кидки для команди. Я був радий, що зміг їх забити“, – сказав Кевін.

Похвалили його і Леброн Джеймса та Стефен Каррі.

На початку зустрічі суперник випробував нас, але ми зберегли самовладання. Вийшла друга п’ятірка, і ми зробили великий ривок. Кевін Дюрант був феноменальним. Він начебто нічого не пропустив, жодного тренування, жодного матчу. Тож ми чудово стартували“, – сказав форвард збірної США.

У цьому і є краса цього досвіду. Відроджую старі почуття від гри з Кевіном Дюрантом. Граю з хлопцями, з якими ніколи раніше не грав, такими як Леброн Джеймс та Ентоні Девіс, та рештою нашої команди. Насолоджуюся життям та отримую задоволення від кожної хвилини.

Нічого з того, що робить Кевін Дюрент, не дивує мене. Він був ідеальним у першій половині. Набрав 21 очко чи щось біля того. Це щось особливе, але для нього це звичайний турнір. Недарма він є найкращим бомбардиром в історії збірної США“, – сказав Каррі.

 

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8836

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.