Відомий гравець Євроліги зізнався, чому перейшов з “Панатінаїкоса” в “Олімпіакос”

Відомий гравець Євроліги зізнався, чому перейшов з "Панатінаїкоса" в "Олімпіакос" 1 - basket.com.ua

Розігруючий Лука Вільдоса пояснив, чому в міжсезоння перейшов з “Панатінаїкоса” в “Олімпіакос”, враховуючи принципове суперництво між клубами.

“Я не знаю, скільки гравців носили обидві футболки, але, ґрунтуючись на моєму досвіді, це викликає особливі відчуття. Два найбільші та історичні клуби Європи хотіли, щоб я став частиною їхньої організації, і це щось особливе. Минулого року я був дуже щасливий підписати контракт із “Панатінаїкосом”, а тепер почуваюся ще щасливішим стати частиною “Олімпіакосу”. Я почуваюся справді бажаним гостем у своїй новій команді. Я вже поговорив з багатьма людьми, і я справді почуваюся добре. Я не можу сказати, що це було важке або легке рішення. Торік я не одержав тих можливостей, які хотів. Я отримав травму, а коли повернувся, у мене не було можливості грати так, як я очікував і як всі очікували.

Тому найкраще, що я міг зробити, щоб це виправити, – піти. “Панатінаїкос” підписав Лоренцо Брауна, нового гравця на моїй позиції. Загалом, я був дуже щасливий “Панатінаїкосі”. Рішення підписати контракт із “Олімпіакосом” не було пов’язане з бажанням помститися. Я не хочу, щоби люди так думали. Вони дуже добре до мене ставилися, ми виграли все, і я пішов із добрими почуттями до всіх в організації. Моє рішення було пов’язане з тим, що я люблю Грецію та з тим, як до мене поставилися люди з “Олімпіакосу”. Вони змусили мене відчути себе особливим. Я поговорив з тренером Георгіосом Барцокасом, і відчув, що на мене справді чекають у команді. Це було дуже важливо. Я не мав жодних сумнівів, чи варто мені підписувати контракт”, – сказав Вільдоса.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.