Названо 3 команди. які хочуть задрафтувати Бронні Джеймса. В одній з них він не проти опинитися

Названо 3 команди. які хочуть задрафтувати Бронні Джеймса. В одній з них він не проти опинитися 1 - basket.com.ua

Агент Річ Пол розповів які команди НБА хочуть вибрати на драфті його клієнта Бронні Джеймса, сина форварда “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброна Джеймс.

“Міннесота Тімбервулвз”, “Даллас Маверікс” та “Торонто репторс”. Якщо не”Лейкерс”, то хтось інший його вибере. “Міннесота” хотіла б отримати Бронні, але я не знаю, хто буде їхнім власником. Генеральний менеджер “Далласа” Ніко Харрісон для Бронні як дядько. Якщо “Лейкерс” не візьмуть його під 55-м піком, “Даллас” забере його під 58-м і надасть йому гарантований контракт. Президент “Торонто” Масаї Уджирі симпатизує Бронні. Вони можуть взяти його навіть без перегляду під 31-м піком. Тренування – це ще не все для цих команд”, – заявив Пол.

Бронні проходив перегляд лише для “Лейкерс” і “Фінікс Санз”, але нещодавно розмістив фото в формі “Даллас Маверікс” разом з батьком, Лукою Дончичем і Кайрі Ірвінгом, давши зрозуміти, що не проти перейти в цю команду.

 

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.