“Не згадуй моє ім’я”: Матч “Панатінаїкоса” і “Олімпіакоса” закінчився черговими скандалами

"Не згадуй моє ім'я": Матч "Панатінаїкоса" і "Олімпіакоса" закінчився черговими скандалами 1 - basket.com.ua

“Панатінаїкос” в третьому матчі фіналу чемпіонату Греції переміг “Олімпіакос” (83:76, 1-2 в серії).

Наприкінці матчу захисник “Олімпіакоса” Айзея Кенан зазнав расистських знущань, коли фанат “Панатінаїкоса” імітував поведінку мавпи. “Олімпіакос” збирається звернутися до грецької ліги, щоб покарати “Панатінаїкос”.

Крім того, після гри головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман різко висловився про свого колегу з “Олімпіакоса” Георгіоса Барцокаса.

“Я чув, що мій друг Барцокас згадав моє ім’я на прес-конференції. Будь ласка, мій друже, перестань про мене говорити. Я роблю свою роботу, ти робиш свою роботу. Не заздри. Можливо, ти зможеш виграти в майбутньому з “Олімпіакосом” якусь Євролігу, на це чекають ваші вболівальники. Це зрозуміло. Крім того, я чув, що на останній зустрічі в Піреї він згадав, чому мене дискваліфікували, і він подумав, що сьогодні ввечері я можу зробити щось подібне. Добре це моя робота. Судді мене видаляють, але роби свою роботу, пане. Не згадуй моє ім’я на цій прес-конференції і слідкуй за грою своєї команди”, – заявив Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.