Трейсі Макгрейді пояснив, чому Стефен Каррі не заслуговує вважатися топ-10 гравцем в історії НБА

Трейсі Макгрейді пояснив, чому Стефен Каррі не заслуговує вважатися топ-10 гравцем в історії НБА 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Трейсі Макгрейді пояснив, чому розігруючий “Голден Стейт Ворріорз” Стефен Каррі не заслуговує вважатися топ-10 гравцем в історії.

“Каррі не входить до мого топ-10. Стефен має феноменальну кар’єру. Очевидно, чотири виграні чемпіонати, дві нагороди MVP ліги, у нього є MVP фіналу. Але подивіться на його результати, коли Дреймонд вибув зі складу цього сезону. Подивіться на відсутність Клея Томпсона, який пропустив сезон. Я вважаю, що якщо один із твоїх ключових партнерів відсутній і ти не можеш вивести команду в плей-офф, то не заслуговує входити в топ-5 чи топ-10 в історії. Я просто не можу його туди включити. Для мене велич – це коли один із твоїх хлопців відсутній, але ти все одно виводиш свою команду хоча б у плей-офф. “Ворріорз” навіть не виходять у плей-офф, коли Клей чи Дреймонд не беруть участь у грі. Вони взагалі не виграли жодного матчу в плей-ін”, – заявив Макгрейді.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.