“Індіана” рятує серію проти “Бостона” в фіналі Сходу: прев’ю матчу плей-офф НБА 26 травня

"Індіана" рятує серію проти "Бостона" в фіналі Сходу: прев'ю матчу плей-офф НБА 26 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Бостон» впевнено переграв «Індіану» (126:110) в другому матчі фіналу Східної конференції і повів 2-0 в серії. Джейлен Браун (40 очок), Деррік Вайт (23 очки, 6 передач), Джейсон Тейтум (23 очки), Дрю Холідей (15 очок, 10 передач), Пейтон Прітчард (12 очок) набрали кращу статистику в «Селтікс». Паскаль Сіакам (28 очок), Ендрю Нембард (16 очок), Обі Топпін (11 очок), Тайріз Халібертон (10 очок, 8 передач) записали на свій рахунок двозначну результативність у «Пейсерз». Ключовим став ривок господарів 20-0 на початку другої чверті, що фактично вирішило долю матчу загалом.

«Індіана» не програє вдома з 18 березня. «Пейсерз» сподіваються відігратися з 0-2 в серії з «Бостоном», як було на попередній стадії плей-офф проти «Нью-Йорк Нікс». Однак цього разу ситуація для команди Ріка Карлайла значно складніше. «Нікс» страждали від травм, в той час як «Бостон» вже давно звик грати без Крістапса Порзінгіса, який, тим більше, може повернутися вже по ходу цієї серії. Тепер проблеми зі здоров’ям ключового гравця є у самої «Індіани». Тайріз Халібертон не дограв минулу зустріч через пошкодження стегна і ризикує пропустити як мінімум один наступний матч.

«Бостон» вперше повів 2-0 в нинішньому розіграші плей-офф. Раніше команда Джо Маззулли дивним чином оступалася в других матчах проти «Маямі Хіт» і «Клівленд Кавальєрс» на своєму паркеті, хоча в підсумку все одно вигравали серії 4-1. Зараз «Селтікс» можуть зробити те ж саме. Необхідно лише раз перемогти в Індіанаполісі, що гостям цілком під силу, особливо у випадку відсутності Халібертона. Якщо Тайріз більше не вийде на паркет в цій серії, то «Бостон» теоретично взагалі здатен навіть замахнутися на «свіп» в фіналі Східної конференції.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.