Бронні Джеймс вразив команди НБА своїми результатами на драфт-комбайні

Бронні Джеймс вразив команди НБА своїми результатами на драфт-комбайні 1 - basket.com.ua

Розігруючий Бронні Джеймс взяв участь в драфт-комбайні НБА в Чикаго.

Під час відкритого тренування 19-річний баскетболіст реалізував 12 поспіль триочкових кидків. Він не допускав промахів протягом 1 хвилини і 15 секунд, кидаючи під час руху з великою інтенсивністю. Крім того, скаутів НБА вразив вертикальний стрибок Бронні, який становив 103 см і є четвертим найвищим серед всіх учасників драфт-комбайну.

Інсайдер Едріан Войнаровскі зазначив, що команди НБА заінтриговані результатами Джеймса і можуть вибрати його на драфті не тільки в другому раунді, але й в кінці першого. Організації вважають, що він зробить їх більш популярними, в тому числі приверне увагу до фарм-клубів G-Ліги у випадку переведення туди. Сам Бронні заявив про намір грати зі своїм батьком Леброном Джеймсом в “Лос-Анджелес Лейкерс”.

Джеймс має можливість до 29 травня прийняти рішення, чи залишиться він серед учасників драфту-2024 або повернеться до NCAA.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.