«Прометей» відмовиться від виступів в Естонсько-Латвійській лізі?

«Прометей» відмовиться від виступів в Естонсько-Латвійській лізі? 1 - basket.com.ua

“Прометей”, який виграв обидва сезони своєї участі в латвійсько-естонській лізі, більше не братиме участі в турнірі, повідомляє авторитетне латвійське видання Sportcentrs.com.

Джерела латвійського сайту в клубі підтверджують цю інформацію. Втім, “Прометей” поки не повідомив керівництво ліги про своє зняття.

“Ми не отримували офіційного повідомлення від клубу Прометей про вихід з Латвійсько-естонської ліги. Якщо це станеться, ми також обговоримо ситуацію публічно”, — прокоментував Салвіс Метра, директор латвійських баскетбольних ліг.

“На даний момент здається, що зібралися темні хмари, тому що ходять якісь чутки, але я не хочу коментувати або обговорювати їх будь-яким чином з поваги до клубу. У нашій попередній розмові клуб зазначив, що планує грати і в наступному сезоні”, – додав Метра.

Генрі Аусмаа, керівник ліг і змагань Естонської баскетбольної асоціації, сказав, що він також вперше почув про цю новину, опубліковану в латвійських ЗМІ.

“На даний момент ми такої інформації не отримували, я чув тільки припущення”, – сказав він. “Коли ми отримаємо офіційну інформацію, ми також повідомимо її громадськості”.

“Прометей” приєднався до латвійсько-естонської баскетбольної ліги на сезон 2022/23 після того, як Росія розв’язала повномасштабну війну в Україні. У дебютному сезоні український клуб у фінальному матчі обіграв ризький ВЕФ з рахунком 77:62, цього року у фіналі переміг Калев/Крамо з рахунком 91:83.

5

Автор публікації

Офлайн 12 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7508

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.