Дві ранніх гри, “Бостон” – “Маямі”, “Лейкерс” – “Денвер”: прев’ю матчів плей-офф НБА 27-28 квітня

Дві ранніх гри, "Бостон" – "Маямі", "Лейкерс" – "Денвер": прев'ю матчів плей-офф НБА 27-28 квітня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Клівленд»
Початок: 20:00

«Орландо» розгромив «Клівленд» (121:83) в третьому матчі і скоротив відставання в серії (1-2). Паоло Банкеро (31 очко, 14 підбирань), Джейлен Саггз (24 очки), Франц Вагнер (16 очок, 8 передач) нарешті проявили себе в нападі в складі «Меджик», хоча в гостьових іграх разом з одноклубниками всі разом набирали скромні 83 і 86 очок. Каріс Леверт (15 очок), Джарретт Аллен (15 очок, 8 підбирань), Донован Мітчелл (13 очок, 7 передач), стали кращими за результативністю в «Кавальєрс», але цього навіть близько не було достатньо для рівної боротьби на паркеті.

«Клівленд» поступився з дуже відчутною різницею. Команда Джей Бі Бікерстаффа не настільки слабше «Меджик». Цілком ймовірно, «Кавальєрс» не розраховували виграти серію всуху і пожертвували одним гостьовим матчем. Перевага домашнього паркету все ще за «Клівлендом». Тим не менш, молоді лідери «Орландо» нарешті відчули впевненість, коли їм дали багато свободи в атаці в минулій грі. Це може стати переломним моментом. Як мінімум підопічні Джамала Мозлі мають хороший шанс виграти четвертий матч і зрівняти рахунок у протистоянні.

«Нью-Орлеан» – «Оклахома»
Початок: 22:30

«Оклахома-Сіті» закріпила свою перевагу в серії (2-0), розгромивши «Нью-Орлеан» (124:92) в попередній домашній грі. Шей Гілджес-Александер (33 очки), Чет Холмгрен (26 очко, 7 підбирань), Джейлен Вільямс (21 очок, 7 передач), Лугенц Дорт (15 очок) і Джош Гідді (13 очок) непогано себе проявили в «Тандер». Зусиль Йонаса Валанчюнаса (19 очок, 7 підбирань), Брендона Інгрема (18 очок), Херберта Джонса (18 очок) і Сі Джей Макколлума (15 очок) було недостатньо «Пеліканс», щоб нав’язати супернику хоча б достойний супротив.

Тепер «Нью-Орлеан» гратиме на рідній арені, де має кращі шанси на успіх. «Тандер» слід віддати належне за другу гру, але в першому матчі підопічні Марка Дейгнолта ледь здолали «Пеліканс» (94:92). Все-таки Гілджес-Александер, Холмгрен, Вільямс, Гідді не настільки досвідчені, щоб демонструвати стабільно високу якість в плей-офф. «Нью-Орлеан» теж не володіє суперскладом, особливо з урахуванням втрати через травму Зайона Вільямсона. Тим не менш, підопічних Віллі Гріна ще зарано списувати з рахунків в цій серії.

«Маямі» – «Бостон»
Початок: 01:00

«Маямі» здобув сенсаційну перемогу над «Бостоном» (111:101) в другому матчі, зрівнявши рахунок в серії (1-1). Тайлер Хірро (24 очки, 14 передач), Бем Адебайо (21 очко, 10 підбирань), Калеб Мартін (21 очок), Хайме Хакес (14 очок) і Нікола Йович (11 очок, 9 підбирань, 6 передач) записали на свій рахунок двозначну результативність в складі «Хіт». У «Бостона» подібним могли похвалитися лише Джейлен Браун (33 очки, 8 підбирань), Джейсон Тейтум (28 очок, 8 підбирань) і Деррік Вайт (13 очок).

Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла продовжив використовувати ротацію з 8 гравців. Можливо, цю тактику треба змінити, оскільки таким чином втрачається варіативність і його колега з «Хіт» Ерік Споельстра знає до чого готуватися. У «Маямі» немає надмірного навантаження на лідерів Хірро і Адебайо, при тому що травмовані Джиммі Батлер і Террі Розір. Останній скоро повернеться на паркет і може створити ще більше проблем «Бостону», якому буде непросто знову заволодіти ініціативою в протистоянні з «Хіт».

«Лейкерс» – «Денвер»
Початок: 03:30

«Лейкерс» поступилися «Денверу» (105:112) в третьому матчі і тепер «горять» 0-3 в серії, знаходячись за крок від завершення сезону. Ентоні Девіс (33 очки, 15 підбирань), Леброн Джеймс (26 очки, 9 передач) і Остін Рівз (22 очки) більш-менш непогано впоралися зі свою роботою, але Д’Анджело Рассел (0 очок) взагалі їм ніяк не допоміг і скоріше шкодив «Лос-Анджелесу». Натомість у «Денвера» Аарон Гордон (29 очок, 15 підбирань) і Нікола Йокич (24 очок, 15 підбирань, 9 передач), Джамал Мюррей (22 очки, 9 передач) і Майкл Портер (20 очок, 10 підбирань) виступили на звично якісному рівні і в 12-й раз поспіль взяли верх над «Лейкерс» з урахуванням минулого сезону.

За великим рахунком, переможець серії вже відомий. Ніхто в історії НБА не відігравався з відставання 0-3 в плей-офф. Нинішні «Лейкерс» не виглядають командою, яка може це зробити. Головна інтрига – програють підопічні Дарвіна Хема «Наггетс» всуху, як у минулорічній серії фіналу Західної конференції, чи все-таки візьмуть один «матч престижу». Діючі чемпіони постараються оформити «свіп», щоб мати більше часу на відпочинок перед другим раундом, де вони виходять на переможця пари «Міннесота» – «Фінікс» (там рахунок 3-0 і також назріває «сухий» результат серії). Підопічним Майка Мелоуна цілком під силу виграти ще раз в Лос-Анджелесі, щоб не відкладати всі питанням на п’ятий домашній матч.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.