Лідери Заходу розіграють перше місце, реванш “Санз” проти “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 11 квітня

Лідери Заходу розіграють перше місце, реванш "Санз" проти "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 11 квітня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Мемфіс»
Початок: 02:00

«Клівленд» (46-33) прагне зберегти місце в топ-4 Східної конференції. Донован Мітчелл, Макс Струс, Каріс Леверт останнім часом не демонстрували стабільно якісний баскетбол. Тим не менш, «Кавальєрс» зобов’язані вдома перемагати невмотивований «Мемфіс» (27-52). Лідери «Гріззліз» Санті Альдама, Джарен Джексон, Дезмонд Бейн іноді люблять влаштовувати апсети фаворитам, однак в вирішальний момент регулярного чемпіонату подвиги в їх виконанні є малоймовірними.

«Атланта» – «Шарлотт»
Початок: 02:30

«Атланта» (36-43) програла три матчі поспіль. У «Хоукс» ще залишаються шанси піднятися на 9 місце в Східній конференції. Для початку Богдан Богданович, Деджонте Мюррей, Клінт Капела повинні розібратися з аутсайдером «Шарлотт» (19-60). «Хорнетс» щойно розгромно програли «Далласу» (104:130) вдома. Не факт, що Грант Вільямс, Васіліє Міцич, Брендон Міллер, Майлз Бріджес набагато краще проявлять себе в Джорджиї.

«Бруклін» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Бруклін» (31-48) і «Торонто» (25-54) займають 11-12 місця в Східній конференції. «Нетс» і «Репторс» вже давно втратили шанси навіть на плей-ін. Господарі в цілому грають трохи краще, підтримка фанатів як мінімум частково мотивує Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса, Кема Томаса. У лідерів гостей Ар Джей Барретта, Іммануїла Квіклі, Келлі Оліника причин битися за перемогу ще менше.

«Маямі» – «Даллас»
Початок: 02:30

«Маямі» (44-35) не полишає надії потрапити в плей-офф Сходу напряму. «Хіт» необхідно долати «Даллас» (49-30), що Джиммі Батлеру, Бему Адебайо, Террі Розіру буде вкрай складно зробити. «Маверікс» набрали чудову форму під кінець регулярного чемпіонату. Лука Дончич, Пі Джей Вашингтон, Кайрі Ірвінг дуже легко розбираються з більшістю суперників. «Маямі» в даний момент також не є якимось нездоланним бар’єром для команди Джейсона Кідда.

«Мілвокі» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (48-31) вдало з’їздив в гості до «Бостона» (104:91), але втратив Янніса Адетокумбо через травму гомілки. Цілком ймовірно, Янніс не допоможе Деміану Лілларду, Бруку Лопесу і Крісу Міддлтону в матчі з «Орландо» (46-33). «Бакс» здатні боротися за перемогу і без Адетокумбо, але відсутність лідера команди Дока Ріверса однозначно грає на руку «Меджик», які хочуть потрапити в топ-4 Сходу. При цьому молоді лідери гостей Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні часто нервують на паркеті через відсутність досвіду і цілком можуть провалитися в відповідальний момент.

«Оклахома» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (54-25) щойно переграла вдома «Сакраменто» (112:105). Тепер Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Холмгрен постараються розібратися з номінально більш слабким «Сан-Антоніо» (20-59). «Тандер» – явний фаворит у протистоянні зі «Сперс», але команді Марка Дейгнолта ні в якому разі не можна недооцінювати суперника. Віктор Вембаньяма, Зак Коллінз, Джуліан Шемпені, Сандро Мамукелашвілі вже не раз карали топ-клуби за надто зневажливе ставлення до себе.

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Денвер» (55-24) і «Міннесота» (55-24) фактично розіграють перше місце в Західній конференції в особистій зустрічі. Переможець отримає кращий номер посіву в плей-офф, якщо не провалиться в двох наступних і останніх матчах чемпіонату. На стороні «Наггетс» домашня арена і публіка, яка гнатиме Ніколу Йокича, Джамала Мюррея, Аарона Гордона вперед. Тим не менш, «Тімбервулвз» це не завадило здолати «Денвер» (111:98) в гостях пару тижнів тому. Ентоні Едвардс, Майк Конлі, Руді Гобер постараються повторити свій успіх в Колорадо. Теоретично їм може допомогти Карл-Ентоні Таунс, який близький до повернення на паркет після травми.

«Кліпперс» – «Фінікс»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (51-28) і «Фінікс» (46-33) зіграють другий день поспіль. В першому матчі «Санз» програли «Лос-Анджелесу» (92:105) на власному паркеті. На виїзді команді Френка Вогеля буде важко взяти реванш. Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл виглядали помітно менш впевнено, ніж Пол Джордж, Рассел Вестбрук і Терренс Менн. При цьому в складі «Кліпперс» були відсутні травмовані зірки Джеймс Харден і Кавай Ленард. За добу «Фінікс» може провести роботу над помилками, однак господарі виступають фаворитом чергової зустрічі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.