“Голден Стейт” проти “Далласа”, важлива гра команди Леня: прев’ю матчів НБА 3 квітня

"Голден Стейт" проти "Далласа", важлива гра команди Леня: прев'ю матчів НБА 3 квітня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (14-61) залишається на 14 місці в Східній конференції. «Візардс» ще можуть опуститися на останню сходинку до кінця регулярного чемпіонату у випадку успіхів «Детройта». В зв’язку з цим Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія хоча б іноді виходять на паркет з мінімальною мотивацією. «Мілвокі» (47-27) має хороші шанси завершити регулярний чемпіонат на другому місці. «Бакс» зіграють в столиці без травмованого Деміана Лілларда, тому Янніс Адетокумбо, Кріс Міддлтон, Боббі Портіс і Брук Лопес повинні старанніше відпрацьовувати в нападі. Підопічним Дока Ріверса також ні в якому разі не можна недооцінювати суперника.

«Торонто» – «Лейкерс»
Початок: 02:00

«Торонто» (23-51) програв 13 матчів поспіль. Рано чи пізно невдалий відрізок «Репторс» завершиться, хоча прямо зараз Імманіїл Квіклі, Гері Трент, Ар Джей Барретт навряд чи відчайдушно намагатимуться переграти «Лейкерс» (42-33). «Лос-Анджелес» теоретично ще може поборотися за пряму путівку в плей-офф. Для цього Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел повинні виграти ледь не всі матчі, що залишилися до кінця регулярного чемпіонату. Як мінімум з кризовим «Торонто» команда Дарвіна Хема повинна розбиратися без особливих проблем, якщо хоче спостити собі шлях в іграх на вибування.

«Маямі» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Маямі» (41-33) в останніх двох матчах переграв аутсайдерів «Портленд» і «Вашингтон» з загальною різницею +72. Проблемою «Хіт» є відсутність стабільності. Дуже часто Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Террі Розір провалюються проти конкурентоздатних суперників. «Нью-Йорк» (44-30) однозначно відноситься до числа таких. «Нікс» дочекалися відновлення О Джи Анунобі, Мітчелла Робінсона, Джейлена Брансона і претендують на друге місце в Східній конференції. Хоча команда Тома Тібодо цілком може програти в Майамі, і тоді доведеться думати про збереження позицій в топ-4.

«Філадельфія» – «Оклахома»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (40-35) очікує на повернення Джоела Ембііда після двох пропущених місяців через травму меніска в матчі з «Оклахома-Сіті» (52-22). Рішення по центровому ще не прийнято, але до кінця регулярного чемпіонату він точно повинен зіграти і допомогти «Сіксерс», які зусиллями одних лише Тобіаса Харріса, Келлі Убре, Кайла Лоурі, Бадді Хілда не здатні демонструвати якісний результат. «Тандер» в будь-якому випадку їдуть в Філадельфію за перемогою. Команда Марка Дейгнолта претендує на перше місце в Західній конференції. Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен достатньо талановиті, щоб здолати «Сіксерс» навіть з Ембіідом в складі.

«Міннесота» – «Х’юстон»
Початок: 03:00

«Міннесота» (51-23) програла вдома «Чикаго» (101:109). «Тімбервулвз» значно погіршили позиції в боротьбі за перше місце в Західній конференції. Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Майк Конлі постараються реабілітуватися перед рідною публікою у протистоянні з «Х’юстоном» (38-36). «Рокетс» перервали серію з 11 перемог в техаському дербі з «Далласом» (107:125), однак шанси на плей-ін в команди Іме Удоки ще залишаються. Діллон Брукс, Джейлен Грін і Фред Ванвліт їдуть в Міннеаполіс з максимальною мотивацію і доволі реалістичними шансами здобути позитивний результат.

«Денвер» – «Сан-Антоніо»
Початок: 04:00

«Денвер» (52-23) веде боротьбу за перше місце в Західній конференції з «Оклахомою» і «Міннесотою». Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер збираються потужно провести кінцівку регулярного чемпіонату, щоб випереди конкурентів. «Сан-Антоніо» (18-57) номінально не є великою загрозою для «Наггетс». У «Сперс» до кінця сезону вибули Девін Вассел і Джеремі Сохан, а Віктор Вембаньяма, Чеді Осман, Зак Коллінз та інші гравці команди Грега Поповича навіть у випадку максимальної мотивації навряд чи здатні зараз переграти діючих чемпіонів на виїзді.

«Юта» – «Клівленд»
Початок: 04:00

«Юта» (29-46) програла 9 матчів поспіль. Лаурі Маркканен вибув до кінця сезону, а інші талановиті гравці «Джаз» Джордан Кларксон, Джон Коллінз, Коллін Секстон практично невмотивовані і отримають лімітовані хвилини від головного тренера Вілла Харді. «Клівленд» (45-30) може розраховувати на Донована Мітчелла, Макса Струса і Евана Моблі, які недавно відновилися після травм. «Кавальєрс» прагнуть як мінімум зберегти поточне третє місце в Західній конференції і є беззаперечним фаворитом протистояння в Солт-Лейк-Сіті.

«Голден Стейт» – «Даллас»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (40-34) випереджає «Х’юстон» в боротьбі за плей-ін Заходу, однак будь-яка поразка значно погіршує позиції команди Стіва Керра. Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга, Кріс Пол повинні провести кінцівку чемпіонату з максимальною концентрацією. «Даллас» (45-29) – серйозна загроза для «Ворріорз». «Маверікс» виграли 11 з 12 останніх матчів, в тому числі 7 поспіль. Серед іншого, Лука Дончич, Пі Джей Вашингтон. Кайрі Ірвінг розбиралися з сильними суперниками в гостях на цьому відрізку. Підопічні Джейсона Кідда збираються зробити це ще раз в Сан-Франциско.

«Сакраменто» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (43-31) має реальні шанси отримати пряму путівку в плей-офф, однак травми Маліка Монка і Кевіна Хертера є проблемою для команди Майка Брауна. «Кінгз» далеко не завжди здобувають результат, навіть з урахуванням вражаючої статистики Домантаса Сабоніса і ДеАарона Фокса. «Кліпперс» (47-27) прагнуть зберегти поточне 4 місце на Заході. «Лос-Анджелес» пішов у невеликий відрив від конкурента «Нью-Орлеана», а Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард набрали хорошу форму. Команда Тайрона Лю цілком спроможна виграти в Сакраменто, хоча навряд чи гостям буде легко на паркеті. У «Кінгз» э серйозна перевага в передній лінії за рахунок ефективності Сабоніса і гарабитів Олексія Леня, що може стати важливим фактором визначення результату.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2551

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.