Михайлюк в гостях у колишнього клубу, складний виїзд “Фінікса”: прев’ю матчів НБА 2 квітня

Михайлюк в гостях у колишнього клубу, складний виїзд "Фінікса": прев'ю матчів НБА 2 квітня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Мемфіс»
Початок: 02:00

«Детройт» (13-61) і «Мемфіс» (24-50) дограють регулярний чемпіонат без якихось серйозних цілей. Можливо, лише «Пістонс» як мінімум трохи прагнуть вибратися з останнього місця в Східній конференції. Еван Фурнье, Джейлен Дюрен, Джейден Айві нещодавно переграли «Вашингтон» і можуть зробити теж ж саме з «Гріззліз». Хоча лідери гостей Санті Альдама, Дезмонд Бейн, Джарен Джексон далеко не завжди «зливають» і іноді демонструють на паркеті конкурентний характер.

«Індіана» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Індіана» (42-33) бореться за пряму путівку в плей-офф Сходу. Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон, Майлз Бріджес страждають від нестабільності, що робить позиції «Пейсерз» доволі хиткими на фоні конкурентів. «Бруклін» (29-46) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Лейкерс» (104:116). Втома лідерів «Нетс» Мікала Бріджеса, Кема Томаса і Денніса Шрьодера – серйозний фактор, який грає на руку господарям.

«Орландо» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Орландо» (43-31) ще претендує на топ-4 Сходу, хоча команда Джамала Мозлі не виглядає фаворитом у боротьбі з «Нью-Йорком» і «Клівлендом». В будь-якому випадку, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз, Франц Вагнер зобов’язані брати очки проти «Портленда» (19-55). «Трейл Блейзерс» зазнали ганебного розгрому в минулій грі з «Майамі» (82:142). Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Анферні Саймонс повинні виступити краще проти «Меджик», але навряд чи вони відчайдушно прагнутимуть здобути позитивний результат.

«Шарлотт» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (18-56) просто дограє сезон і вже подумки знаходиться у відпустці. Васіліє Міцич, Грант Вільямс, Брендон Міллер, Майлз Бріджес не мають цілі за будь-яку ціну переграти «Бостон» (58-16). Скоріш за все, головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла не буде навантажувати Джейсона Тейтума, Джейлена Брауна, Крістапса Порзінгіса, Дерріка Вайта, Ела Хорфорда і Дрю Холідея. Проти «Хорнетс» хвилини мають отримати резервісти, включаючи Святослава Михайлюка, який вийде на паркет проти свого колишнього клубу.

«Нью-Орлеан» – «Фінікс»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (45-29) ще не полишив надії змістити «Кліпперс» (47-27) з четвертого місця в Західній конференції. Для виконання цілі «Пеліканс» зобов’язані брати очки як мінімум вдома. Це буде непросто зробити, оскільки Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем і Зайон Вільямсон зіткнуться з вмотивованим «Фініксом» (43-31). «Санз» прагнуть отримати пряму путівку в плей-офф. Не завжди Кевін Дюрант, Девін Букер і Бредлі Біл вражають стабільністю, але під кінець регулярного чемпіонату підопічні Френка Вогеля діють більш сконцентровано і становлять небезпеку для будь-якого суперника.

«Чикаго» – «Атланта»
Початок: 03:00

«Чикаго» (36-39) і «Атланта» (34-40) займають 9-10 місця в турнірній таблиці Сходу. Результат особистої зустрічі «Буллз» і «Хоукс» доволі важливий в плані розподілення номерів посіву в іграх на вибування. Здавалося, що господарі потраплять в плей-ін з більш високої позиції, ніж гості. Однак Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич трохи розслабилися останнім часом і почали регулярно програвати. Лідери гостей Богдан Богданович, Клінт Капела, Деджонте Мюррей навпаки набрали оберти і підібралися до конкурента. «Чикаго» за рахунок фактору домашнього паркету є фаворитом зустрічі, але далеко не беззаперечним.

0

Автор публікації

Офлайн 52 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.