“Бостон” проти головного переслідувача, Лень в гостях у свого екс-клубу: прев’ю матчів НБА 21 березня

"Бостон" проти головного переслідувача, Лень в гостях у свого екс-клубу: прев'ю матчів НБА 21 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Індіана»
Початок: 01:00

«Детройт» (12-56) займає передостаннє місце в Східній конференції. У Кейда Каннінгема, Осара Томпсона і Джейлена Дюрена останнім часом помітне бажання не опуститися на сходинку нижче. «Пістонс» перестали бути таким вже прохідним суперником, що має враховувати «Індіана» (38-31). «Пейсерз» – явний фаворит зустрічі, але Паскалю Сіакама, Тайрізу Халібертону, Майлзу Тернеру, скоріш за все, доведеться докласти чимало зусиль для досягнення позитивного результату.

 «Клівленд» – «Маямі»
Початок: 01:00

«Клівленд» (43-25) веде боротьбу за друге місце на Сході з «Мілвокі». Травми Донована Мітчелла, Евана Моблі, Макса Струса є проблемою для «Кавальєрс», оскільки Даріус Гарленд, Каріс Леверт, Дажрретт Аллен великою стабільністю не відзначаються. «Маямі» (37-31) хоче потрапити в топ-6 конференції. В останні пару тижнів «Хіт» чергували провали з вдалими результати. Невідомо, як проявлять себе Джиммі Батлер, Террі Розір і Бем Адебайо в Клівленді, але шанси на успіх у підопічних Еріка Споельстри доволі реалістичні.

«Бостон» – «Мілвокі»
Початок: 01:30

«Бостон» (54-14) лідирує в Східній конференції, впевнено випереджаючи другий «Мілвокі» (44-24). «Селтікс» практично забезпечать собі перше місце, якщо здолають «Бакс» вдома в особистій зустрічі. Цілком ймовірно, Джейсону Тейтуму, Джейлену Брауну, Дерріку Вайту вдасться перекидати Янніса Адетокумбо, Деміана Лілларда і Кріса Міддлтона. «Мілвокі» демонструє певний прогрес під керівництвом Дока Ріверса, але все-таки перемога над «Бостоном» у гостях – дуже складне завдання.

«Торонто» – «Сакраменто»
Початок: 01:30

«Торонто» (23-45) програв 7 матчів поспіль. Теоретично Іммануїл Квіклі, Гері Трент, Ар Джей Барретт можуть захотіти перервати невдалий відрізок «Репторс». «Сакраменто» (39-28) має схильність втрачати очки з андердогами. ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей повинні вийти на паркет з максимальною концентрацію, інакше у команди Майка Брауна виникнуть проблеми. Гра має принциповий характер для центрового «Кінгз» Олексія Леня, який раніше виступав за «Репторс». Він має хороший шанс отримати солідні хвилини, враховуючи травму конкурента Трея Лайлза.

«Оклахома» – «Юта»
Початок: 02:00

«Оклахома-Сіті» (47-20) поки одноосібно очолює турнірну таблицю Західної конференції, але ситуація для команди Марка Дейгнолта доволі хитка. «Денвер» дихає в спину «Тандер», не слід списувати з рахунків і «Міннесоту». Джош Гідді, Чет Хомлгрен, Джейлен Вільямс, Шей Гідлджес-Александер зобов’язані брати очки проти «Юти» (29-39). «Джаз» навряд чи будуть сильно упиратися. Головний тренер «Джаз» Вілл Харді все частіше дає хвилини молодим гравцям і лімітує хвилини Колліна Секстона, Джордана Кларксона, Джона Коллінза, оскільки команда вже фактично втратила шанси на потрапляння в плей-ін.

«Голден Стейт» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Голден Стейт» (35-32) програв 3 з останніх 5 матчів. Тим самим «Ворріорз» дозволили наблизитися до себе конкуренту за місце в плей-ін «Х’юстону». Стефену Каррі, Клею Томпсону, Дреймонду Гріну ще дуже рано розслаблятися. «Мемфіс» (23-46) – аутсайдер, у якого номінально відсутня мотивація. Тим не менш, іноді лідери «Гріззліз» Дезмонд Бейн, Джарен Джексон, Санті Альдама приємно дивують і нав’язують супротив сильним суперникам.

«Портленд» – «Кліпперс»
Початок: 04:00

«Портленду» (19-49) нічого не потрібно до кінця регулярного чемпіонату. Іноді на Деандре Ейтона, Джеремі Гранта, Анферні Саймонса находить натхнення, але подібні рідкісні моменти передбачити доволі важко. «Кліпперс» (42-25) відстали від «Оклахоми», «Денвера» і «Міннесоти». Зараз «Лос-Анджелес» має перейматися тим, щоб їх не витіснив з топ-4 Заходу «Нью-Орлеан». Для збереження високої позиції Джеймс Харден, Кавай Ленард і Пол Джордж повинні брати очки з аутсайдерами типа «Трейл Блейзерс», хоча команда Тайрона Лю програла 4 з останніх 5 матчів і зараз перебуває явно не в кращій формі.

«Фінікс» – «Філадельфія»
Початок: 04:00

«Фінікс» (39-29) намагається вибороти пряму путівку в плей-офф Заходу. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл для цього повинні якісно провести кінцівку регулярного чемпіонату. «Філадельфія» (38-30) прагне досягти аналогічної цілі на Сході. «Сіксерс» буде важко здобути перемогу в Аризоні. Келлі Убре, Тайріз Максі, Кайл Лоурі проти сильних суперників в гостях дуже часто губляться на паркеті без допомоги травмованого Джоела Ембііда.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.