“Лейкерс” проти контендера, “Клівленд” приймає “Міннесоту” і ще 6 ігор: прев’ю матчів НБА 9 березня

"Лейкерс" проти контендера, "Клівленд" приймає "Міннесоту" і ще 6 ігор: прев'ю матчів НБА 9 березня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Шарлотт»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-53) програв 16 матчів поспіль, що є антирекордом клубу. Кайл Кузма, Таюс Джонс, Джордан Пул особливо не налаштовані його переривати. Хоча «Візардс» може допомогти сила та мотивація суперника. «Шарлотт» (15-37) також ні на що не претендує «Хорнетс» знаходяться трохи вище в таблиці, але останнім часом Брендом Міллер, Майлз Бріджес, Васіліє Міцич, Грант Вільямс почали відверто «зливати».

«Філадельфія» – «Нью-Орлеан»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (35-27) в попередніх матчах програла «Брукліну» і «Мемфісу». «Сіксерс» поки дивом тримаються в зоні плей-ін Східної конференції. Ситуація зміниться, якщо Тобіас Харріс, Келлі Убре, Бадді Хілд, Тайріз Максі продовжуватимуть в тому ж дусі. «Нью-Орлеан» (37-25) значно сильніше попередніх суперників команди Ніка Нерса. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас мають хороші шанси принести «Пеліканс» гостьову перемогу.

«Клівленд» – «Міннесота»
Початок: 02:30

«Клівленд» (40-22) втратив через травми Донована Мітчелла, Евана Моблі і Макса Струса. «Кавальєрс» повинні втриматися в топ-3 Сходу, однак боротьба за друге місце з «Мілвокі» під питанням. Все-таки Дін Вейд, Даріус Гарленд, Каріс Леверт, Джаретт Аллен, Айзек Окоро на постійній основі не здатні здобувати позитивний результат для команди Джей Бі Бікерстаффа. «Міннесота» (44-19) протягом місяця не зможе розраховувати на Карла-Ентоні Таунса. Однак готові грати Руді Гобер, Майк Конлі, Ентоні Едвардс. Вони щойно здобули результат в гостях проти «Індіани» (113:111) і спроможні повторити успіх в Огайо, хоча просто підопічним Кріса Фінча навряд чи буде, особливо на фоні втоми.

«Нью-Йорк» – «Орландо»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (36-26) втратив через травми Джейлена Брансона, Джуліуса Рендла і О Джи Анунобі. Брансон може повернутися найближчим часом, однак в цілому ситуація для «Нікс» не міняється. Головний тренер Том Тібодо використовує вузьку ротацію з великим навантаженням на Донте Дівінченцо, Джоша Харта і Прешеса Ачіуву. «Орландо» (37-26) серйозних кадрових проблем не має. Завдяки цьому «Меджик» виграли 5 матчів поспіль піднялися в топ-4 Сходу. Франц Вагнер, Коул Ентоні, Паоло Банкеро хочуть продовжити серію на «Медісон Сквер Гарден», що їм цілком по силам зробити.

«Мемфіс» – «Атланта»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (22-41) переграв в гостях «Бруклін» і «Філадельфію», що в значній мірі стало сенсацією. Тим не менш, «Гріззліз» – не та команда, від якої варто очікувати стабільності. У Санті Альдами, Джарена Джексона, Заїра Вільямса мотивація ризикує впасти в будь-який момент. «Атланта» (28-34) – теж далеко не взірець надійності. У «Хоукс» травмовані Трей Янг і Джейлен Джонсон. Клінт Капела, Богдан Богданович, Деджонте Мюррей, Деандре Хантер спроможні переграти «Мемфіс» без них, але це далеко не гарантований сценарій.

«Оклахома» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (43-19) почала чергувати перемоги з поразками. Схоже, на молодих лідерів «Тандер» Шея Гілджес-Александера, Джоша Гідді і Чета Холмгрена психологічно тисне боротьба за перше місце в Західній конференції з «Міннесотою» і «Денвером». «Маямі» проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Далласа» (108:114). Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Данкан Робінсон, Террі Розір хочуть повернутися на переможний шлях. Вірогідність гостьового успіху «Хіт» в Оклахома-Сіті не надто висока, але й не нулова.

«Лейкерс» – «Мілвокі»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (34-30) надійно тримаються в зоні плей-ін, що цілком влаштовує команду Дарвіна Хема. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел не збираються витрачати багато сил в регулярному чемпіонаті. Участь Леброна в матчі з «Мілвокі» (41-22) взагалі під питанням через проблеми з гомілкостопом. «Бакс» провалили останній матч проти «Голден Стейт» (90:125), хоча до цього виграли 6 разів поспіль. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон, Брук Лопес однозначно здатні краще виступити в Лос-Анджелесі, в тому числі повернутися на переможний шлях.

«Портленд» – «Х’юстон»
Початок: 05:00

«Портленд» (17-44) займає передостаннє місце в Західній конференції. Джеремі Грант, Анферні Саймонс і компанія ситуацію міняти не планують, хоча як мінімум пару сенсаційних перемог до кінця чемпіонату «Трейл Блейзерс» повинні здобути. «Х’юстон» (27-35) постарається не стати жертвою апрету з боку команди Чонсі Біллапса. У «Рокетс» ще є примарні шанси потрапити в плей-ін на Заході. Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джейлен Грін часто провалюються на виїзді, навіть номінально більш слабких опонентів, тому завдання складне для виконання. Однак як мінімум в Портленді команда Іме Удоки є явним фаворитом.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.