“Голден Стейт” проти топ-клубу Сходу, Лень в гостях у “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 7 березня

"Голден Стейт" проти топ-клубу Сходу, Лень в гостях у "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 7 березня 1 - basket.com.ua

« Вашингтон » – «Орландо»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-52) «змагається» з «Детройтом» для звання останньої команди Східної конференції. Останнім часом «Візардс» грали гірше «Пістонс». У Кайла Кузмі, Джордана Пула, Таюса Джонса зовсім не прослідковується бажання бути за результат. Це частково полегшує життя «Орландо» (36-26), який проводить «бек-ту-бек» після виїзду до «Шарлотта» (101:89). Лідери «Меджик» Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Франц Вагнер в економ-режимах здолали одного аутсайдера і збираються зробити те саме через день у столиці.

«Атланта» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Атланта» (27-34) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Нью-Йорка» (116:100). Джейлен Джонсон, Деджонте Мюррей, Деандре Хантер, Саддік Бей довели, що здатні приносити «Хоукс» результат навіть без травмованого Трея Янга. Ключовим питанням для підопічних Квіна Снайдера є стабільність. «Клівленд» (40-21) також зіграє другий день після емоційної перемоги над «Бостоном» (105:104), коли команда Джей Бі Бікерстаффа після 20 очок Діна Вейда пройшла з «-22» у четвертій чверті. У «Кавальєрс» досі травмований Донован Мітчелл, а всі інші гравці накопичили в тому. Гості вище в таблиці за «Атланту», але цілком можуть поступитися в Джорджії.

«Філадельфія» – «Мемфіс»
Початок: 0 2:30

«Філадельфія» (35-26) вийде на паркет через день після виїзду до «Брукліна» (107:112). Кайл Лоурі, Бадді Хілд, Тобіас Харріс і Келлі Убре в черговий раз розчарували. «Сіксерс» без Джоела Ембіїда ризикують оступитися навіть проти невмотивованих команд типу «Мемфіса» (21-41). У «Грізлізі» багато травмованих гравців. Заїр Вільямс, Санті Альдама, Джарен Джексон останнім часом виходять на паркет, але особливо не вражають. Єдина перемога за пару тижнів здобута над тим же «Брукліном» (106:102), з яким щойно не впоралася команда Ніка Нерса

«Х’юстон» – «Кліпперс»
Початок: 02:30

«Хюстон» (27-34) зіграє «бек-ту-бек» після техаського дербі проти «Сан-Антоніо» (114:101), у якому головним героєм став Альперен Шенгюн – 45 очок, 16 підбирань, 5 перехоплень. «Рокети» не мають права зупинятися, якщо хочуть потрапити в плей-ін Західної конференції. Підопічним іменем Удоки потрібна довготривала серія перемоги для продовження боротьби. «Кліпперс» (39-21) здатні зіпсувати плани господарів. У «Лос-Анджелесі» травмувався Рассел Вестбрук, однак Кавай Ленард, Джеймс Харден і Пол Джордж достатньої талановити, щоб долати великих суперників без нього.

«Юта» – «Чикаго»
Початок: 0 4 : 0 0

«Юта» (28-34) має майже нульові шанси поборотися за плей-ін на Заході. «Джаз» може врятувати лише довгу серію перемоги, бажано двозначно. Здається, що Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон не вміють видати такий відрізок. «Чикаго» (29-32) є серйозною загрозою для команди Вілла Харді. «Буллз» вже фактично забезпечили собі місце в плей-ін на Сході, конкуренти відстають і не дуже хочуть наздоганяти команду Біллі Донована. Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич грають у своє задоволення без психологічного тиску і часто отримують позитивний результат.

«Голден Стейт» – «Мілвокі»
Початок: 0 5 : 0 0

«Голден Стейт» (32-28) практично гарантував собі місце в плей-ін Заходу. Насторожує поразку «Ворріорз» у попередньому гостевому матчі проти «Бостона» (88:140), проте про кризу в команді Стіва Керра говорити рано. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін фактично «пожертвували» цією грою. У поєднанні з «Мілвокі» (41-21) у роті господарів повертається Ендрю Віггінс, а концентрація всіх інших баскетболістів підвищиться. «Бакс» зіграли 6 останніх матчів і піднялися на інше місце в Східній конференції. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес, Боббі Портіс набирають оберти під керівництвом Дока Ріверса. «Мілвокі» здатен продовжити вдалий відрізок у Сан-Франциско, однак втрата очок також не виключена.

«Портленд» – «Оклахома»
Початок: 05:00

«Портленд» (17-43) ні на що не претендує на завершення регулярного чемпіонату. Дуоп Ріт, Анферні Саймонс, Скут Хендерсон, Джеремі Грант частково цікаві лише в особистій статистиці. «Оклахома-Сіті» (42-19) – явний фаворит протистояння з «Трейл Блейзерс». Джош Гідді, Шей Гіджес-Александер, Чет Холмгрен повинні принести «Тандеру» перемогу, якщо не віднесуться до суперника занадто зверхньо.

«Лейкерс» – «Сакраменто»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (34-29) виграли 3 з останніх 4 матчів. Теоретично «Лос-Анджелес» може поборотися навіть за пряму путівку в плей-офф Заходу, однак для цього Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Руї Хачімура, Остін Рівз повинні продовжувати в тому ж темпі. «Сакраменто» (34-26) – суперник, який здатен зупинити команду Дар Хевінама. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Харрісон Барнс, Олексій Лень та всі інші гравці «Кінгз» розуміють, що в разі поразки «Лейкерс» серйозно наближаються до них. Це повинно забезпечити безкомпромісне і цікаве протистояння на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.