Лень чекає в гості “Чикаго”, “Лейкерс” проти кращої команди Заходу: прев’ю матчів НБА 5 березня

Лень чекає в гості "Чикаго", "Лейкерс" проти кращої команди Заходу: прев'ю матчів НБА 5 березня 1 - basket.com.ua

«Бруклін» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Бруклін» (24-36) виграв два попередні матчі проти «Атланти» і наблизився до зони плей-ін Східної конференції на відстань пари перемог. Мікал Бріджес, Денніс Шрьодер, Ніколас Клекстон повинні довести свою стабільністю на довгій дистанції. Поки що говорити про якийсь надзвичайний підйом «Нетс» передчасно. «Мемфіс» (20-41) – суперник, який не є кращим індикатором для виявлення поточного стану команди Кевіна Оллі. «Гріззліз» програли 5 матчів поспіль. Цілком ймовірно, Джарен Джексон, Люк Кеннард, Санті Альдама, Заїр Вільямс не зможуть перервати серію невдач в Нью-Йорку.

«Мілвокі» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (40-21) виграв 5 матчів поспіль під керівництвом Дока Ріверса і піднявся на друге місце в Східній конференції. Нарешті головний тренер «Бакс» виправдовує своє призначення посеред сезону. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес, Кріс Міддлтон, Боббі Портіс набирають оберти з кожною грою. «Кліпперс» (39-20) проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Міннесоти» (89:88). «Лос-Анджелесу» буде важко розраховувати на позитивний результат у Вісконсині з декількох причин – втома Джеймса Хардена, Кавая Ленарда, Пола Джорджа, травма Рассела Вестбрука і чудова форма господарів.

«Міннесота» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Міннесота» (42-19) поступилася «Кліпперс» (88:89) і пропустила на перше місце в Західній конференції «Оклахому». Карл-Ентоні Таунс, Ентоні Едвардс, Руді Гобер мають явні проблеми в клатчі, що коштувало підопічним Кріса Фінча декількох болісних втрат очок останнім часом. Хоча «Тімбервулвз» зобов’язані не доводити до напруженої кінцівки у протистоянні з «Портлендом» (17-42). «Трейл Блейзерс» виграли два спарених матчі проти аутсайдера «Мемфіса», після чого у Джеремі Гранта, Анферні Саймонса, Дуопа Ріта, скоріш за все, значно впаде мотивація.

«Юта» – «Вашингтон»
Початок: 04:00

«Юта» (27-34) ще зберігає теоретичні шанси на потрапляння в плей-ін Західної конференції. «Джаз» сильно відстали від «Лейкерс» і «Голден Стейт». Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Вокер Кесслер і компанія повинні видати тривалу серію перемог, щоб включитися в боротьбу. «Вашингтон» (9-51) – опонент, який рідко упирається. «Візардс» відверто «зливають» залишок сезону. Кайл Кузма, Джордан Пул, Таюс Джонс, Дені Авдія зацікавлені переважно в особистій статистиці, а не в досягненні позитивного результату для столичного клубу.

«Сакраменто» – «Чикаго»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (34-25) здобув важливу перемогу над «Міннесотою» (124:120 ОТ) і піднявся в зону плей-офф Заходу. Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей не збираються зупинятися. «Чикаго» (28-32) має негативний баланс, але не є простим суперником. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Андре Драммонд, Кобі Вайт здатні створювати проблеми контендерам. Цілком можливо, головний тренер «Кінгз» Майк Браун у протистоянні з «Буллз» довірить більш-менш солідні хвилини резервному центровому Олексію Леню, який непогано діє в захисті проти габаритних центрових типу Драммонда і Вучевича. Раніше це спрацьовувало проти «Денвера» і тієї ж «Міннесоти».

«Лейкерс» – «Оклахома»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (33-29) поступилися «Денверу» (114:124) в історичному матчі, коли Леброн Джеймс став першим гравцем в історії, який набрав 40 000 очок за кар’єру. Джеймс разом з Ентоні Девісом та іншими партнерами хоче реабілітуватися перед рідною публікою. «Оклахома-Сіті» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Фінікса» (118:110), після якого стала одноосібним лідером Заходу. Настрій у молодих зірок «Тандер» Джоша Гідді, Чета Холмгрена, Шея Гілджес-Александера чудовий, однак фактор втоми цілком може стати на заваді підопічним Марка Дейгнолта в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.