Прощання з Володимиром Єрмаковим та Артемом Козаченко відбудеться у Києві 26 лютого

Прощання з Володимиром Єрмаковим та Артемом Козаченко відбудеться у Києві 26 лютого 1 - basket.com.ua

Прощання з молодими українськими баскетболістами Володимиром Єрмаковим та Артемом Козаченко відбудеться у Києві в понеділок, 26 лютого.

Прощання з Артемом Козаченко пройде о 10:00 в Свято-Троїцькому Китаївському чоловічому монастирі у храмі Серафима Саровського (вул. Китаївська 32/2), а прощання з Володимиром Єрмаковим відбудеться о 13:00 у великому залі Байкового крематорія (віл. Байкова 6).

Нагадаємо, 10 лютого повертаючись з німецького Дюссельдорфа на автобусній зупинці на Віллі-Брандт-Плац в Оберхаузені сталась страшна трагедія – на двох українських баскетболістів молодіжної команди ART Giants напали невідомі і завдали численних ножових ран.

17-річний Володимир Єрмаков помер одразу, а 18-річний Артем Козаченко перебував у реанімації. Спочатку повідомлялось, що після серії операцій він знаходився у важкому, але стабільному стані, та потім стан українця погіршився і врятувати його лікарі не зуміли.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.