Помер легендарний гравець “Х’юстона”, який робив паузу у кар’єрі через релігійні переконання

Помер легендарний гравець "Х'юстона", який робив паузу у кар'єрі через релігійні переконання 1 - basket.com.ua

У 68-річному віці пішов з життя Роберт Рід.

З 1977 по 1988 рік баскетболіст грав за “Х’юстон”, але сезон 1982/1983 повністю пропустив через релігійні переконання. Він переїхав у штат Флорида, щоб більше приділити уваги своїй п’ятидесятницькій вірі.

Разом з “Рокетс” Рід виходив у фінал НБА 1981 та 1986 року, але “ракети” обидва рази програли “Бостону”. Також грав за “Шарлотт”, “Портленд” та “Філадельфію”.  Його статистика за кар’єру: 11,4 очка + 4,5 підбирання + 2,7 передачі за 27 хвилин на паркеті.

З великим сумом ми з моєю родиною отримали звістку про смерть легенди “Рокетс” Роберта Ріда. Я мав честь знати Роберта більше 40 років, і його присутність завжди приносила радість і позитив у будь-яку кімнату, в яку він входив.

Я ніколи не забуду, як дивився “Рокетс”, у складі яких він був, у 80-х. Як команда змагалася у фіналі та його любов до гри. Мої щирі співчуття його дружині Діані та всім тим, кому він був дорогий”, – написав власник “Х’юстона” Тілман Фертітта.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8742

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.