Ранні ігри команд Михайлюка і Леня: прев’ю матчів НБА 11 лютого

Ранні ігри команд Михайлюка і Леня: прев'ю матчів НБА 11 лютого 1 - basket.com.ua

«Маямі» – «Бостон»
Початок: 22:00

«Маямі» (28-24) виграв 4 з 5 попередніх матчів. Цього не вистачило «Хіт» для повернення в зону плей-офф Східної конференції, але слід відзначити позитивну динаміку в команді Еріка Споельстри після тривалого кризового періоду. «Маямі» не робив значних ходів перед дедлайном. В січні команда виміняла Террі Розіра, який все краще знаходить спільну мову зі старою групою лідерів Джиммі Батлером, Бемом Адебайо і Тайлером Хірро. Відновлення після травми Хайме Хакеса також значно допомогло «Хіт».

«Бостон» (40-12) не вразив якістю гри у попередньому матчі з «Вашингтоном» (133:129). Джейсон Тейтум (35 очок, 10 підбирань, 8 передач), Крістапс Порзінгіс (34 очки, 11 підбирань), Дрю Холідей (20 очок, 7 підбирань), Джейлен Браун (18 очок, 7 підбирань) забезпечили результат, однак є питання щодо їх навантаження. Можливо, у Флориді головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла дасть хвилини Святославу Михайлюку, а також випустить на паркет Ксавьєра Тіллмана і Джейдена Спрінгера, яких виміняли перед дедлайном. Зірки все одно будуть виконувати основну роботу під час складного виїзду, але декілька зайвих хвилин відпочинку їм точно не завадить.

«Оклахома» – «Сакраменто»
Початок: 22:00

«Оклахома-Сіті» (35-17) проведе «бек-ту-бек» після кошмарного виїзду до «Далласа» (111:146). Шей Гілджес-Александер (25 очок), Чет Холмгрен (13 очок, 12 підбирань), Джош Гідди (11 очок) намагалися щось зробити, але безрезультатно. Фанати «Тандер» чекають на допомогу досвідчених Гордона Хейворда і Бісмака Бійомбо, які нещодавно поповнили склад команди Марка Дейгнолта. Молоді гравці «Оклахоми» в цілому перевершують очікування, однак з психологічної точки зору вони виявилися неготовими на довгій дистанції повноцінно вести боротьбу за лідерство в Західній конференції.

«Сакраменто» (30-21) їде в Оклахома-Сіті в чудовому настрої після домашнього розгрому діючого чемпіона «Денвер Наггетс» (135:106). Малік Монк (23 очки), Кіган Мюррей (17 очок), Домантас Сабоніс (17 очок, 17 підбирань, 10 передач), ДеАарон Фокс (15 очок, 10 передач, 5 перехоплень), Трейл Лайлс (15 очок, 7 підбирань), Кевін Хертер (12 очок) і Олексій Лень (11 очок) записали на свій рахунок двозначну результативність. Особливо слід відзначити Леня, який скористався шансом після тривалого простою і тепер, як обіцяв головний тренер «Кінгз» Майк Браун, отримуватиме більше хвилин. «Оклахома» вважається невеликим фаворитом за рахунок домашнього паркету, однак у «Сакраменто», безумовно, є шанси на успіх. Господарі відпочивали на день менше і як мінімум частково деморалізовані після виїзду в Даллас.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.