Грін влаштував дві сутички з Нуркичем під час гри. Юсуф прокоментував поведінку Дреймонда

Грін влаштував дві сутички з Нуркичем під час гри. Юсуф прокоментував поведінку Дреймонда 1 - basket.com.ua

Форвард Дреймонд Грін та центровий Юсуф Нуркич вступили в конфлікт у матчі регулярного чемпіонату НБА “Голден Стейт Ворріорз” – “Фінікс Санз” (113:112).

У середині першої чверті Грін порушив правила на Нуркичі. Баскетболісти на підпвищених тонах поспілкувалися віч-на-віч після свистка. У наступному володінні Юсуф повалив на паркет форварда “Голден Стейт” і отримав фол у нападі. Грін побіг до лави запасних “Ворріорз” і прокричав: “Я в нього в голові!”

За 7 хвилин до кінця третьої чверті Нуркич продавив Гріна під кільцем, набрав два очки і показав жест “надто маленький”. 40 секунд по тому Грін після влучання у відповідь через Нуркича так само показав жест “занадто маленький.

“Сумно. Він нічому не навчився. Це лише питання часу, коли він знову вдарить когось іншого. Я беру назад все, що сказав про нього раніше. Він не заслуговує на другий шанс”, – заявив Нуркич після гри.

12 грудня Грін був безстроково відсторонений за удар Нуркича по обличчю у гостьовій грі у Фініксі. Дреймонд проходив реабілітацію у психологів, перш ніж йому дозволили повернутися на паркет в січні.


0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.