Дві ранніх гри, “Бостон” проти аутсайдера, важкий виїзд “Мілвокі” прев’ю матчів НБА 4-5 лютого

Дві ранніх гри, "Бостон" проти аутсайдера, важкий виїзд "Мілвокі" прев'ю матчів НБА 4-5 лютого 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Орландо»
Початок: 22:00

«Детройт» (6-42) безнадійно застряг на останньому місці в Східній конференції, що цілком влаштовує команду Монті Вільямса. «Пістонс» почали перемагати частіше, ніж на старті сезону, коли видали серію з 28 поразок поспіль. Тим не менш, Джейлен Дюрен, Осар Томпсон, Кейд Каннінгем в цілому не націлені здобувати позитивний результат. «Орландо» (26-23) постарається цим скористатися. «Меджик» переживають певний підйом, вигравши три з попередніх чотирьох матчів. Коул Ентоні, Франц Вагнер, Паоло Банкеро знову включилися в боротьбу за пряму путівку в плей-офф, тому втрачати очки проти аутсайдера вкрай небажано.

«Вашингтон» – «Фінікс»
Початок: 22:30

«Вашингтон» (9-39) – передостання команда Сходу. «Візардс» були б не проти опинитися на сходинку нижче, але все-таки у Марвіна Беглі, Кайла Кузми, Джордана Пула, Таюса Джонса трохи більше класу, ніж у їх колег з «Детройта». «Фінікс» (28-21) завершує турне по Сходу, в ході якого має баланс 2-3. Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл і Юсуф Нуркич мають чудовий шанс зробити його нейтральним, враховуючи силу і мотивацію суперника.

«Бостон» – «Мемфіс»
Початок: 01:00

«Бостон» (37-12) з відривом лідирує на Сході і в НБА в цілому. Насторожують недавні домашні поразки «Селтікс» від «Кліпперс» і «Лейкерс», але Джейсон Тейтум, Джейлен Браун і компанія мали право на помилки. «Мемфіс» (18-31) програв 4 матчі поспіль. Дала про себе знати вузька ротація «Гріззліз», яка не нараховує і 10 чоловік. Вінс Вільямс, Джарен Джексон, Санті Альдама разом з недосвідченою молоддю навряд чи щось протиставлять «Бостону» у гостях.

«Маямі» – «Кліпперс»
Початок: 01:00

«Маямі» (26-23) виграв два останні матчі проти «Сакраменто» і «Вашингтона», перервавши серію з 7 поразок. Про вихід «Хіт» з кризи говорити поки що рано. Бем Адебайо, Джиммі Батлер, Тайлер Хірро, Террі Розір чекають в гості «Кліпперс» (32-15), які цілком здатні знову погіршити їм настрій. «Лос-Анджелес» включився в боротьбу за перше місце в Західній конференції. Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Пол Джордж майже не оступаються останнім часом, що є поганою новиною для господарів.

«Шарлотт» – «Індіана»
Початок: 01:00

«Шарлотт» (10-37) дограє сезон без якихось серйозних завдань, що прямо визнав головний тренер «Хорнетс» Стів Кліффорд. Ламело Болл, Пі Джей Вашингтон, Майлз Бріджес будуть працювати на власну статистику і дуже рідко влаштовувати апсети номінальним фаворитам. «Індіана» (27-23) програла три попередніх матчі. «Пейсерз» постараються взяти очки в Північній Кароліні проти аутсайдера, хоча це може бути не так вже й просто. Паскаль Сіакам і Тайріз Халібертон поки що погано розподіляють лідерські функції в команді Ріка Карлайла, що виливається в невиразну гру на паркеті.

«Міннесота» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Міннесота» (34-15) програла «Орландо» (104:108) і втратила одноосібне лідерство на Заході. Лідери «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс переживають спад, чим захоче скористатися «Х’юстон» (23-25). «Рокетс» жахливо грають на виїзді. Тим не менш, у Альперена Шенгюна, Фреда Ванвліта і Діллона Брукса є шанси на успіх в Міннеаполісі, оскільки господарі останнім часом періодично дарували очки навіть відвертим аутсайдерам.

«Оклахома» – «Торонто»
Початок: 02:00

«Оклахома» (34-15) продовжує боротьбу за лідерство на Заході з «Міннесотою», хоча команда Марка Дейгнолта також має враховувати переслідування з боку «Денвера» і «Кліпперс». Лідери «Тандер» Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді розуміють, що треба обов’язкового брати очки проти суперників рівня «Торонто» (17-31). «Репторс» «зливають» залишок сезону, але теоретично Денніс Шрьодер, Скотті Барнс, Ар Джей Барретт здатні створити труднощі господарям, якщо раптом знайдуть в собі мотивацію.

«Юта» – «Мілвокі»
Початок: 03:00

«Юта» (24-26) програла три попередніх матчі. «Джаз» все ще втримуються в зоні плей-ін Заходу, однак позиції команди Вілла Харді стали більш хиткими. Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон, Коллін Секстон розслабилися перед дедлайном, хоча керівництво клубу в повній мірі не відмовилося від планів їх обміняти. «Мілвокі» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Далласа» (129:117), де була здобута перша перемога під керівництвом Дока Ріверса. Це надихне зірок «Бакс» Янніса Адетокумбо і Деміана Лілларда, але втома може стати серйозним фактором для гостей в Солт-Лейк-Сіті.

«Денвер» – «Портленд»
Початок: 03:30

«Денвер» не мав особливих проблем з «Портлендом» (120:108) пару днів тому. Скоріш за все, «Наггетс» знову здолають «Трейл Блейзерс». Головне завдання Ніколи Йокича, Аарона Гордона, Майкла Портера – не допускати розслабленості на паркеті. Тільки в такому випадку Анферні Саймонс, Скут Хендерсон, Джеремі Грант матимуть хоч якісь шанси перекидати іх і взяти реванш.

0

Автор публікації

Офлайн 17 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2703

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.