Артем Сліпенчук: “Хочу підтримати Дмитра Забірченка і трохи більше поваги до Андрія Агафонова”

Артем Сліпенчук: "Хочу підтримати Дмитра Забірченка і трохи більше поваги до Андрія Агафонова" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Черкаські Мавпи»

Андрій Агафонов, центровий «Черкаських Мавп»:

– Чомусь не так добре грали на початку й в середині гри. Вдача пішла від нас під кінець третьої чверті. Три триочкових пропустили на наших помилках. Була боротьба, але треба перемога. Деякі фактори ще впливають. Не хочеться про це казати. Дмитро Забірченко казав про це. Сьогодні був один чоловік «не звідси», якось так можна сказати.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Рівне» з заслуженою перемогою. Хочу підтримати Дмитра Забірченка. Я його дуже люблю. Хочу трохи більше поваги для Андрія Агафонова. В мене все.

Ромео Сміт, центровий «Рівного»:

– Напружена гра з емоціями. Ми зробили камбек після відставання -15. Суперники намагалися зупинити наш швидкий напад. Ми справилися з цим і вирвали перемогу в четвертій чверті. Ми продовжували битися, незважаючи на обставини.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– З перших хвилин гра пішла не дуже гарно в захисті, але з гарним нападом. Це подобається вболівальникам. Складалася гра по-різному. Я дуже дякую хлопцям. Вони вистояли, витримали удар. Гарно відзахищалися, не дивлячись на прикрі помилки. За рахунок самовіддачі і чоловічих якостей змогли декілька разів перехопити м’яч, забити свої дальні кидки. Втримали цю перевагу в кінці. Виграли три матчі. Непоганий настрій, особливо після такої перемоги, як сьогодні. Але ми всі розуміємо, що дуже багато помилок. Будемо готуватися до наступного баблу, який пройде у нас в Рівному.

0

Автор публікації

Офлайн 53 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2698

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.