Важкий виїзд чемпіона, дербі Нью-Йорка і Лос-Анджелеса: прев’ю матчів НБА 24 січня

Важкий виїзд чемпіона, дербі Нью-Йорка і Лос-Анджелеса: прев'ю матчів НБА 24 січня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Індіана» (24-19) дочекалася відновлення після травми Тайріза Халібертона. Головний тренер «Пейсерз» Рік Карлайл також випускає на паркет Паскаля Сіакама, якого недавно виміняли з «Торонто». Господарям поки не вистачає злагодженості, чим постарається скористатися «Денвер» (30-14). Лідери «Наггетс» Нікола Йокич, Майкл Портер, Аарон Гордон в будь-якому випадку повинні налаштовуватися на важкий виїзд. Діючі чемпіони часто втрачають очки навіть проти суперників, у яких є вразливі місця.

«Бруклін» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Бруклін» (17-25) завершив турне по Заходу, під час якого здолав «Лейкерс», а також поступився «Портленду» і «Кліпперс». Цей результат можна вважати прийнятним для «Нетс», тому що останні декілька тижні підочні Жака Вона грали взагалі жахливо. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кем Томас, Ніколас Клекстон ніби повністю втратили мотивацію боротися за плей-ін на Сході. «Нью-Йорк» (26-17) подібною проблемою не страждає. «Нікс» чудово виглядають після обміну О Джи Анунобі, який моментально налагодив взаємодію з Джейленом Брансоном і Джуліусом Рендлом. Номінальні гості – фаворит дербі Нью-Йорка.

«Нью-Орлеан» – «Юта»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (25-18) старається закріпитися в зоні плей-офф Західної конференції. Поки що «Пеліканс» успішно справляються з завданням. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем здобувають прийнятний результат, хоча збої з командою Віллі Гріна також часто трапляються. «Юта» (22-22) програла попередні матчі проти «Оклахоми» (129:134) і «Х’юстона» (126:127 ОТ). Домінуюча хода «Джаз» перервалася, але команда Вілла Харді залишилася в топ-10. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Вокер Кесслер, Коллін Секстон постараються повернутися на переможний шлях, що їм цілком під силу зробити в Луїзіані.

«Оклахома» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (29-13) веде боротьбу з «Міннесотою» за перше місце на Заході. Основне завдання молодих лідерів «Тандер» Чета Холмгрена, Шея Гілджес-Александра і Джога Гідді – не допустити втрату очок проти аутсайдера «Портленда» (12-30). «Трейл Блейзерс» нещодавно переграли вдома «Бруклін» та «Індіану». Мотивація Малкольма Брогдона, Джеремі Гранта, Скута Хендерсона у гостях повинна значно впасти. Крім того, підопічні Чонсі Біллапса банально поступаються «Тандер» в класі виконавців.

«Кліпперс» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

«Кліпперс» (27-14) надійно почувають себе в топ-4 Заходу. Команда Тайрона Лю теоретично здатна поборотися і за лідерство в конференції. Як мінімум Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард постараються це зробити, не дивлячись на силу конкурентів. «Лейкерс» (22-22) ледве тримаються в зоні плей-ін. В дербі Лос-Анджелеса через травму не зможе зіграти Леброн Джеймс. Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз повинні продемонструвати надзвичайне бажання битися за перемогу, щоб мати шанси проти «Кліпперс».

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.