“Старий Луцьк” дозаявив Дмитра Липовцева та Олександра Кольченка

"Старий Луцьк" дозаявив Дмитра Липовцева та Олександра Кольченка 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Досвідчені українські баскетболісти Олександр Кольченко та Дмитро Липовцев стали гравцями Старого Луцька – команда внесла гравців в заявку напередодні старту третього кола регулярного чемпіонату Суперліги Favbet.

Захисник Олександр Кольченко цей сезон починав у складі Будівельника, в якому до зняття киян з чемпіонату в середньому набирав 11.2 очка, 2.5 підбирання та 1.9 передачі за 26 хвилин на майданчику.

Дмитро Липовцев перед сезоном підписав контракт з Запоріжжям, зігравши за команду Валерія Плеханова 12 матчів, граючи в середньому 21 хвилину, за які набирав 6.1 очка, 3 підбирання та 0.7 передачі.

В той же час клуб оголосив, що припинив співпрацю з захисником Кирилом Панфіловом. Двадцятип’ятирічний захисник приєднався до Старого Луцька-Університету на початку минулого сезону і зіграв близько 50 матчів.

У цьому сезоні Суперліги Favbet Панфілов зіграв 17 поєдинків, набираючи в середньому за гру 5 очок.

Старий Луцьк-Університет третє коло Суперліги Favbet розпочне у Черкасах, де 24-26 січня зіграє проти Політехніки-Галичини, Рівне-ОШВСМ та Прикарпаття-Говерли.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.