Артем Сліпенчук: “Мабуть, травма Агафонова суттєво вплинула, але ми не будемо виправдовуватись”

Артем Сліпенчук: "Мабуть, травма Агафонова суттєво вплинула, але ми не будемо виправдовуватись" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Черкаські Мавпи»

Михайло Мітіріч, захисник «Черкаських Мавп»:

– Тяжка гра. Повага команді суперників, вітаю їх з перемогою. Грали без лідера. Мабуть, було б краще з ним. Будемо працювати.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Дніпро» з заслуженою перемогою. Вибачаюсь перед нашими вболівальниками за другу поспіль поразку. Рухаємось далі, працюємо. Мабуть, травма Агафонова суттєво вплинула, але це частина гри. Ми не ті, хто буде знаходити якісь виправдання. Це частина процесу. Маємо те, що маємо.

Ігор Дубоненко, захисник «Дніпра»:

– Мені здається, що цей бабл видався у нас найскладнішим. Вийшли після свят, сумбурно увійшли в бабл. Приїдемо додому, будемо налаштовуватися на наступні матчі та показувати більш якісну гру.

Володимир Коваль, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Важка гра, третя в баблі. Відсоток реалізації в обох команд залишає бажає кращого. Хлопці дотерпіли, молодці. Ми взяли три перемоги в Луцьку. Дякую місту. Сподобалося, як нас приймали. Дуже гарна атмосфера в залі. Ми з задоволенням будемо приїжджати сюди.

0

Автор публікації

Офлайн 53 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2698

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.