Рання гра діючих чемпіонів, Лень в гостях у Янніса: прев’ю матчів НБА 14-15 січня

Рання гра діючих чемпіонів, Лень в гостях у Янніса: прев'ю матчів НБА 14-15 січня 1 - basket.com.ua

«Денвер» – «Індіана»
Початок: 22:30

«Денвер» (27-13) останнім часом чергував перемоги з поразками, що завадило команді Майка Мелоуна повноцінно включитися в гонку за перше місце на Заході з «Міннесотою» і «Оклахомою». Лідерів «Наггетс» Ніколу Йокича, Джамала Мюррея, Майкла Портера і Аарона Гордона чекає важкий іспит. «Індіана» (23-15) їде в гості до діючих чемпіонів у піднесеному настрої. «Пейсерз» виграли 9 з 10 останніх матчів і піднялися в топ-4 Східної конференції. Для Тайріза Халібертона, Майлза Тернера, Беннедикта Матуріна, Бадді Хілда зараз немає авторитетів на майданчику.

«Маямі» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Маямі» (22-16) претендує на пряму путівку в плей-офф Сходу. Для виконання цілі «Хіт» вкрай небажано втрачати очки проти відвертих аутсайдерів. Лідери господарів Бем Адебайо, Тайлер Хірро, Джиммі Батлер це чудово розуміють. «Шарлотт» (8-28) начисто провалив попередній матч проти «Сан-Антоніо» (99:135). «Хорнетс» не допомогло навіть повернення після травми Ламело Болла. Команда Стіва Кліффорда має серію з 4 поразок, яка, скоріше за все, продовжиться у Флориді.

«Мілвокі» – «Сакраменто»
Початок: 02:00

«Мілвокі» (27-12) проведе «бек-ту-бек» після домашньої гри з «Голден Стейт» (129:117). Зірки «Бакс» Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон витратили для перемоги рівно стільки сил, скільки було потрібно. «Сакраменто» мав на день відпочинку більше. «Кінгз» проводять виснажливе турне по Сходу, тому ще невідомо, хто матиме перевагу в функціональному стані. Можливо, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс накопичили ще більше втоми, ніж їх суперники з «Мілвокі», і головному тренеру гостей Майку Брауну доведеться розширювати ротацію, в тому числі довіряючи більше хвилин резервному центровому Олексію Леню, який непогано зарекомендував себе в попередніх іграх.

«Міннесота» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Міннесота» (27-11) веде боротьбу з «Оклахомою» за перше місце в Західній конференції. «Тімбервулвз» вже не мають права на помилку, як декілька тижнів тому. Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс повинні здобувати очки в кожній грі, інакше конкурент вирветься вперед в таблиці. «Кліпперс» (25-13) – серйозна загроза для команди Кріса Фінча. «Лос-Анджелес» теж може задуматися про лідерство, якщо переграє «Тімбервулвз» в особистій зустрічі. З мотивацією у лідерів гостей Пола Джорджа, Кавая Ленарда і Джеймса Хардена проблем бути не повинно.

«Портленд» – «Фінікс»
Початок: 04:00

«Портленд» (10-28) програв два останні матчі проти «Міннесоти» і «Оклахоми» з загальною різницею -85. Очевидно, що «Трейл Блейзерс» зараз перебувають далеко не в найкращому стані. Малкольм Брогдон і Деандре Ейтон мають проблеми зі здоров’ям, а Джеремі Грант, Анферні Саймонс, Скут Хендерсон в цілому слабо вмотивані. «Фінікс» (20-18) втратив стабільність за останні пару тижнів. Тим не менш, клас зірок «Санз» Кевіна Дюранта, Бредлі Біла і Девіна Букера достатньо високий, щоб їхати в Орегон з упевненістю в перемозі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.