Лень в гостях у контендера, дербі Флориди, “Чикаго” проти “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 13 січня

Лень в гостях у контендера, дербі Флориди, "Чикаго" проти "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 13 січня 1 - basket.com.ua

«Атланта» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Атланта» (15-21) намагається витіснити «Бруклін» (16-22) з зони плей-ін Східної конференції. «Хоукс» можуть виконати завдання за рахунок слабкості конкурента. При цьому до якості гри Трей Янга, Деджонте Мюррея, Клінта Капели, Деандре Хантера залишається багато питань. «Індіана» (22-15) подолала кризу. «Пейсерз» здобули 8 перемог в останніх 9 матчах. Проблемою для підопічних Ріка Карлайла стала травма Тайріза Халібертона. Без нього Майлзу Тернеру, ТІ Джей Макконнеллу, Беннидкту Матуріну і Бадді Хілду буде важко здобути результат в Джорджиї, але цілком реально.

«Детройт» – «Х’юстон»
Початок: 02:30

«Детройт» (3-35) після завершення серії з 28 поразок почав новий невдалий відрізок. «Пістонс» програли 6 матчів поспіль. Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен навряд чи хочуть його завершити за будь-яку ціну в даний момент. Це полегшує завдання «Х’юстону» (18-18). «Рокетс» збавили оберти після травми Діллона Брукса, але Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт, Фред Ванвліт і Джейлен Грін самотужки повинні справлятися з відвертим аутсайдером.

«Філадельфія» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (23-13) зазнала 4 поразок в останніх 5 матчах. Проблеми зі здоров’ям у Джоела Ембііда негативно вплинули на «Сіксерс». Тайрізу Максі, Тобіасу Харрісу і Келлі Убре не так просто здобувати результат без суперзірки. «Сакраменто» (23-14) постарається скористатися недоліками команди Ніка Нерса. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей і ДеАарон Фокс перебувають в хорошій формі, останнім часом з лави запасних їм якісно допомагає резервний центровий Олексій Лень. Гості можуть розраховувати на перемогу, хоча навряд чи вона дасться їм легко.

«Маямі» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Маямі» (21-16) і «Орландо» (21-16) – дві команди із Флориди, які претендують на пряму путівку в плей-офф Східної конференції і мають однаковий результат в таблиці. За підсумками дербі хтось вирветься вперед. За «Хіт» грає домашній паркет і доступність лідерів Джиммі Батлера, Бема Адебайо і Тайлера Хірро. У «Меджик» травмований Франц Вагнер, без якого Паоло Банкеро, Коулу Ентоні, Мо Вагнеру, Гері Харрісу і компанії буде дуже складно перекидати господарів.

«Мемфіс» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (14-23) після втрати Джа Моранта через травму до кінця сезону здолав «Лейкерс», «Фінікс» і «Даллас» на виїзді. Великою інтригрю є те, наскільки вистачить запалу «Гріззліз». Вдома Джарен Джексон, Санті Альдама, Дезмонд Бейн, Заїр Вільямс спроможні як мінімум нав’язати боротьбу «Кліпперс» (24-13). Тим не менш, лідери «Лос-Анджелеса» Пол Джордж, Кавай Ленард і Джеймс Харден набрали солідний хід і здатні здолати навіть вмотивовану команду Тейлора Дженкінса.

«Міннесота» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Міннесота» (26-11) повертається додому після виснажливих 4 гостьових матчів, коли зазнала дві поразки і втратила одноосібне лідерство в Західній конференції. «Оклахома-Сіті» наздогнала «Тімбервулвз», тому Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Майк Конлі, Карл-Ентоні Таунс не мають права втрачати очки, особливо проти аутсайдерів рівня «Портленда» (10-27). «Трейл Блейзерс» поведуть «бек-ту-бек» після кошмарного виїзду до «Оклахоми» (77:139). Анферні Саймонс, Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Шейдон Шарп нічого не показали проти одного з лідерів Заходу. Навряд чи за день щось зміниться у протистоянні з іншим, хоча підопічні Чонсі Біллапса, скоріш за все, не допустять ще одного розгрому з різницею більше 60 очок.

«Сан-Антоніо» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (6-30) здолав у гостях «Детройт» (130:108) в минулому матчі. Тепер лідери «Сперс» Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Келдон Джонсон можуть розслабитися. Хоча суперник у підопічних Грега Поповича теж невмотивований. «Шарлотт» (8-27) має трохи кращий баланс в таблиці. Лідери «Хорнетс» Террі Розір, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон, Брендон Міллер здатні виграти в Техасі, але тільки за наявності великого бажання це зробити, в чому є сумніви.

«Чикаго» – «Голден Стейт»
Початок: 03:00

«Чикаго» (18-21) виграв три матчі поспіль і закріпився в зоні плей-ін Сходу. В складі «Буллз» відновилися після травм Нікола Вучевич і Зак Лавін, які якісно допомагають Демару Дерозану, Андре Драммонду, Кобі Вайту, Алексу Карузо і Патріку Вільямсу. «Голден Стейт» (17-20) зараз може тільки мріяти про зону плей-ін на Заході. «Ворріорз» грають жахливо і нариваються на свист власних фанатів, після якого зіркові ветерани Стефен Каррі і Клей Томпсон вимушені виправдовуватися. Чергова поразка підопічних Стіва Керра в Чикаго не стане великим сюрпризом.

«Юта» – «Торонто»
Початок: 04:30

«Юта» (19-20) ділить 10-11 місця в таблиці Заходу з «Лейкерс». Настав час серйозно ставитися до амбіцій «Джаз» потрапити в плей-ін, хоча після провалу стартової частини сезону здавалося, що підопічні Вілла Харді не виправлять ситуацію. Можливо, керівництво клубу відмовиться від намірів обміняти Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Келлі Оліника, Джона Коллінза, Колліна Секстона перед дедлайном. «Торонто» (15-23) вже позбавився від О Джи Анунобі, за якого отримав від «Нікс» Іммануїлі Квіклі і Ар Джей Барретта. Покинути «Репторс» може і Паскаль Сіакам. В цілому, підопічні Дарко Раяковича грали доволі непогано останнім часом, але «Джаз» виглядали більш вражаюче.

«Денвер» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:00

«Денвер» (26-13) тримається в топ-3 Заходу, але ніяк не може наблизитися до лідируючих «Міннесоти» та «Оклахоми». «Наггетс» потрібна тривала серія перемог, однак Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер страждають від нестабільності. «Нью-Орлеан» (23-15) потенційно здатен виграти в Колорадо. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколум, Брендон Інгрем перебувають в достатньо хорошій формі, щоб розбиратися навіть з контендерами на виїзді.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.