Михайлюк і Лень проти колишніх клубів, битва контендерів Заходу: прев’ю матчів НБА 30 грудня

Михайлюк і Лень проти колишніх клубів, битва контендерів Заходу: прев'ю матчів НБА 30 грудня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (5-25) у більшості випадків не нав’язує боротьбу суперникам. Складно вгадати момент, коли у лідерів «Візардс» Джордана Пула, Кайла Кузми, Таюса Джонса знайдеться бажання битися за результат. «Бруклін» (15-16) не вражає останнім часом. Зустріч з аутсайдером дає хороший шанс підправити турнірні позиції. Головне, щоб Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді і компанія не вийшли на паркет з надмірною самовпевненістю.

«Орландо» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Орландо» (18-12) випав з топ-4 Східної конференції. «Меджик» стали грати значно гірше, ніж пару тижнів тому. Франц Вагнер, Коул Ентоні і Паоло Банкеро ніяк не повернуть свій ритм. «Нью-Йорк» (17-13) може наздогнати підопічних Джамала Мозлі у випадку перемоги у Флориді. Зірки «Нікс» Ар Джей Барретт, Джуліус Рендл, Джейлен Брансон це чудово розуміють, тому проблем з мотивацією мати не повинні.

«Атланта» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Атланта» (12-18) програла три матчі поспіль і випала з зони плей-ін Сходу. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей мають якнайшидше зібратися, інакше конкуренти «Хоукс» підуть у серйозний відрив. «Сакраменто» (17-12) програв 3 з останніх 4 матчів. Кіган Мюррей, Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс дещо збавили оберти, але в цілому команда Майка Брауна виглядає як мінімум не гірше «Атланти», Ротація «Кінгз» стала трохи ширше після відновлення центрового Олексія Леня, який їде в гості до своєї колишньої команди з особливим настроєм.

«Бостон» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Бостон» (24-6) проведе «бек-ту-бек» після зустрічі з «Детройтом» (128:122 ОТ). Крістапс Порзінгіс (35 очок, 8 підбирань), Джейсон Тейтум (31 очко, 7 підбирань, 10 передач, 5 перехоплень) і Деррік Вайт (23 очки) витратили чимало сил, щоб дотиснути аутсайдера, який дуже не хотів зазнавати 28 поразки поспіль. У «Селтікс» відновився після пошкодження п’яти Святослав Михайлюк, який може отримати хвилини проти свого колишнього клубу «Торонто» (12-18). Лідери «Репторс» Денніс Шрьодер, Скотті Барнс і Паскаль Сіакам відпочивали на день більше, ніж їх колеги з «Бостона». Тим не менш, у підопічних Дарко Раяковича бажання битися за результат зараз може бути ще менше, ніж у безнадійного «Детройта». Це спрощує завдання виграти на фоні втоми для господарів.

«Клівленд» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Клівленд» (18-13) солідно виглядає без травмованих Донована Мітчелла, Даріуса Гарленда і Евана Моблі. Айзек Окоро, Джарретт Аллен, Макс Струс довели, що здатні самотужки підтримувати «Кавальєрс» на плаву в момент відсутності зірок. «Мілвокі» (23-8) слід налаштовуватися на тяжкий виїзд в Огайо. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард не повинні навіть допускати, що «Бакс» здатні перемогти «Клівленд» в економ-режимі, інакше у підопічних Едріана Гріффіна виникнуть серйозні проблеми.

«Х’юстон» – «Філадельфія»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (15-14) програв 3 з останніх 4 домашніх матчів, в тому числі поступався середнякам зі Сходу «Індіані» та «Атланті». «Рокетс» дуже важко без травмованого Діллона Брукса. Команда Іме Удоки чекає в гості контендера «Філадельфію» (21-9), у якої відновився після травми найефективніший гравець НБА Джоел Ембіід. «Сіксерс» навіть без Джоела були конкурентоздатними, а з ним у підопічних Ніка Нерса є чудові шанси в черговий раз засмутити публіку в Техасі.

«Денвер» – «Оклахома»
Початок: 04:00

«Денвер» (23-10) проведе «бек-ту-бек» після розгрому «Мемфіса» (142:105). Суперник здався ще в першій половині, тому Нікола Йокич, Джамал Мюррей зберегли достатньо сил. При цьому «Наггетс» не можна розслаблятися на фоні занадто легкої перемоги. «Оклахома-Сіті» (20-9) є прямим конкурентом команди Майка Мелоуна у боротьбі за друге місце в Західній конференції. Молоді лідери «Тандер» Джейлен Вільямс, Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді відпочивали на день більше, що дає їм не ключову, але вагому перевагу над «Наггетс».

«Фінікс» – «Шарлотт»
Початок: 04:00

«Фінікс» здолав на виїзді «Х’юстон» (129:113), закінчивши серію з трьох поразок. Кевін Дюрант розгнівався після появи чуток про його невдоволення ситуацією в «Санз» і оформив трипл-дабл. Зірковий партнер Девін Букер підтримав Дюранта, заявивши, що дані ЗМІ не є правдивими. «Шарлотт» проводить турне по Заходу, в ході якого програв «Лейкерс» і «Кліпперс». «Хорнетс» через травму втратили Гордона Хейворда, без якого Террі Розір, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон мало що можуть протиставити «Фініксу» на чолі з вмотивованим Дюрантом.

«Портленд» – «Сан-Антоніо»
Початок: 05:00

«Портленд» зіграють другий день поспіль. «Трейл Блейзерс» несподівано легко поступилися «Сперс» (105:118) у першій зустрічі. Ключовою стала стартова чверть, яку гості виграла з рахунком 38:14. Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Вассел добре попрацювали, але навряд чи суперник ще раз дасть підопічним Грега Поповича таку фору з самого початку. Лідери «Блейзерс» Малкольм Брогдон, Джеремі Грант і Скут Хендерсон цілком здатні взяти реванш.

«Кліпперс» – «Мемфіс»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (18-12) увірвалися в топ-4 Заходу. «Лос-Анджелес» виграв 10 з попередніх 12 матчів. Джеймс Харден дійсно посилив команду Тайрона Лю, хоча спочатку здавалося, що він взагалі не підходить для гри разом з Каваєм Ленардом, Полом Джорджем і Расселом Вестбруком. «Мемфіс» проведе «бек-ту-бек» після кошмарного виїзду до «Денвера» (105:142). «Гріззліз» перервали серію з 4 перемог, Джарен Джексон, Маркус Смарт, Дезмонд Бейн були безпомічні на паркеті. Можливо, ситуацію виправить повернення Джа Моранта, якому в Колорадо головний тренер Тейлор Дженкінс дав відпочити. Хоча «Мемфіс» все одно є буде аутсайдером протистояння в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.