“Бостон” проти найгіршої команди ліги, “Голден Стейт” приймає “Маямі”: прев’ю матчів НБА 29 грудня

"Бостон" проти найгіршої команди ліги, "Голден Стейт" приймає "Маямі": прев'ю матчів НБА 29 грудня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Бостон» (23-6) повернувся з важного турне по Каліфорнії, здобувши три перемоги в чотирьох матчах. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей чудово попрацювали. «Селтікс» залишилися лідером Східної конференції, зберегли відрив від «Мілвокі» та «Філадельфії», які також оступалися останнім часом. В складі господарів на паркет після травми може повернутися Святослав Михайлюк, який у випадку отримання хвилин зустрінеться зі своєю колишньою командою «Детройтом» (2-28). «Пістонс» мають серію з 27 поразок, що є антирекордом в історії НБА протягом одного сезону. Команда Монті Вільямс ще не «підкорила» загальний антирекорд ліги – 28 поразок поспіль, які «Філадельфія» розтягнула на два сезони у 2015 році. У «Детройта» відверто мало шансів на успіх в Бостоні, навіть якщо Кейд Каннінгем, Айзея Стюарт, Осар Томпсон, Боян Богданович вийдуть на паркет вмотивованими.

«Міннесота» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Міннесота» (22-7) програла «Оклахома-Сіті» (106:129), але все ще досить комфортно лідирує в Західній конференції. Лідери «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс мали право на помилку, яким і скористалися. Підопічні Кріса Фінча можуть оступитися ще раз без фатальних наслідків, але намагатимуться цього уникнути. «Даллас» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Клівлендом» (110:113). «Маверікс» розбазарили солідну перевагу в кінцівці, дозволивши супернику зробити ривок 15:0. Кайрі Ірвінг не може грати через травму, а Лука Дончич, Тім Хардвей, Сет Каррі ті інші гравці «Далласа» накопичили втому. Команда Джейсона Кідда – явний аутсайдер в гостьовому протистоянні з «Тімбервулвз».

«Нью-Орлеан» – «Юта»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (17-14) програв три останніх матчі вдома з різницею 1-2 очки – «Х’юстону» і двічі «Мемфісу». Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас хочуть реабілітуватися перед фанатами «Пеліканс», але під питанням їх психологічний стан. «Юта» (13-18) має серію з трьох перемог. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон, Келлі Оліник, Джон Коллінз намагаються підняти свою ринкову цінність перед дедлайном, тому «Джаз» стали часто перемагати. При цьому якоїсь серйозної стабільності від команди Вілла Харді не слід очікувати.

«Чикаго» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Чикаго» (14-18) закріпився в зоні плей-ін Східної конференції. «Буллз» не знітилися після травм Зака Лавіна і Ніколи Вучевича, втрата першого навіть підбадьорила команду Біллі Донована. Демар Дерозан, Кобі Вайт, Патрік Вільямс, Андре Драммонд здатні здобувати результат без зірок. «Індіана» (15-14) доволі несподівано здолала «Х’юстон» (129:117) на виїзді в минулому матчі. Хоча форма «Пейсерз» залишається сумнівною – команда Ріка Карлайла здобула лише дві перемоги в попередніх 8 іграх. Цілком можливо, в Чикаго Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Бадді Хілд і Беннедикт Матурін знову виступлять невпевнено.

«Денвер» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Денвер» (22-10) має серію з 5 перемог. Неприємною новиною для «Наггетс» стала втрата Аарона Гордона, якого покусав собака на Різдво. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Майкл Портер намагатимуться продовжити вдалий відрізок без Гордона. «Мемфіс» (10-19) може стати на заваді діючим чемпіонам. «Гріззліз» виграли останні 4 матчі після повернення Джа Моранта. Команда Тейлора Дженкінса в даний момент становить велику загрозу навіть для контендерів ліги.

«Голден Стейт» – «Маямі»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (15-15) тримається в зоні плей-ін Заходу. В минулій грі «Ворріорз» поступилися «Денверу» (114:120), перервавши серію з 5 перемог. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Кріс Пол, Ендрю Віггінс в цілому виглядають значно краще, ніж декілька тижнів тому. «Маямі» (18-12) теж значно додав після повернення Бема Адебайо і Тайлері Хірро, які залікували свої травми. Певні проблеми зі здоров’ям залишаються у Джиммі Батлера. В будь якому випадку, «Хіт» є аутсайдером поєдинку в Каліфорнії.

«Портленд» – «Сан-Антоніо»
Початок: 05:00

«Портленд» (8-21) і «Сан-Антоніо» (4-25) – дві найгірші команди Західної конференції. «Трейл Блейзерс» все-таки мають більш талановитий і вмотивований склад, ніж «Сперс». Тому Малкольм Брогдон, Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Деандре Ейтон, Анферні Саймонс, цілком ймовірно, перекидають Віктора Вембаньяму, Девіна Вассела, Зака Коллінза, Чеді Османа і Келдона Джонсона на очах власних вболівальників.

«Лейкерс» – «Шарлотт»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (16-15) ризикують випасти з зони плей-ін Заходу. До гри «Лос-Анджелеса» є багато питань після перемоги у внутрішньосезонному турнірі НБА на початку грудня. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз часто втрачають очки навіть тоді, коли від них цього майже ніхто не очікує. «Шарлотт» (7-21) розпочав турне по Заходу з поразки від «Кліпперс» (104:113). Террі Розір, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон навряд чи хочуть за будь-яку ціну виграти в Лос-Анджелесі, але проти нинішніх «Лейкерс» успіх підопічних Стіва Кліффорда не слід виключати на 100%.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.