Битва лідерів Заходу, Лень в гостях у аутсайдера: прев’ю матчів НБА 27 грудня

Битва лідерів Заходу, Лень в гостях у аутсайдера: прев'ю матчів НБА 27 грудня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (5-23) займає передостаннє місце в Східній конференції. Гірше «Візардс» виступає лише «Детройт». Команда Веса Ансельда виграла два з останніх п’яти матчів. Це достатньо хороший результат, після якого Джордан Пул, Таюс Джонс, Дені Авдія, Кайл Кузма можуть розслабитися. «Орландо» (17-11) тримається в топ-4 Сходу, але останнім часом підопічні Джамала Мозлі збавили оберти. Лідери «Меджик» Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні мають хороші шанси повернути минулу впевненість за рахунок перемоги над аутсайдером.

«Детройт» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Детройт» (2-27) повторив історичний антирекорд НБА «Клівленда» та «Мілвокі» протягом одного сезону – 26 поразок поспіль. Тепер «Пістонс» в кроці від його оновлення, якщо Кейд Каннінгем, Айзея Стюарт, Боян Богданович раптом не вийдуть на паркет надвмотивованими. Команда Монті Вільямса в минулому матчі поступилася саме «Брукліну» (115:126), Це сталося на майданчику «Нетс», але принципової різниці немає. «Пістонс» жахливо грають усюди, тому Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кем Томас цілком здатні перекидати їх ще раз.

«Нью-Орлеан» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» тиждень тому програв «Мемфісу» (113:115) вдома. Тоді в складі «Гріззліз» вперше у сезоні зіграв Джа Моранта, який набрав 34 очки і забив переможний триочковий. Після цього Морант, Дезмонд Бейн, Джарен Джексон, Заїр Вільямс та компанія також розібралися з «Індіаною» та «Атлантою». Підопічні Тейлора Дженкінса хочуть ще раз здолати «Пеліканс» на виїзді, але Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас націлені на реванш і цілком здатні його взяти.

«Оклахома» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (18-9) є одним з головних переслідувачів лідера Західної конференції «Міннесоти» (22-6). У випадку перемоги в особистій зустрічі «Тандер» не наздоженуть «Тімбервулвз» в таблиці, але зроблять вагомий крок в цьому напрямку. Джош Гідді, Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Лугенц Дорт повинні бути сконцентрованими, в той час як їх суперники Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі, Руді Гобер, Ентоні Едвардс мають право на помилку. Тим не менш, «Тімбервулвз» навіть на фоні комфортного відриву від конкурентів рідко роблять поблажки опонентам.

«Сан-Антоніо» – «Юта»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (4-24) застряг на останньому місці в Західній конференції, що цілком влаштовує команду Грега Поповича. Віктор Вембаньяма отримав безглузду травму на розминці перед минулим матчем з «Далласом» (199:144), що сильно б’є по і без того низький конкурентоспроможності «Сперс». Девін Вассел, Келдон Джонсон, Зак Коллінз, Чеді Осман мало що можуть протиставить суперникам без Вембаньями. «Юта» (12-18) виграла три з останніх чотирьох матчів, але підопічні Вілла Харді занадто відпустили конкурентів і навряд чи зможуть претендувати навіть на плей-ін. Лаурі Маркканен, Келлі Оліник, Джордан Кларксон, Джон Коллінз очікують потенційний обмін перед дедлайном. Зараз деякі з цих гравців хочуть підняти свою ринкову цінність, тому «Джаз» ситуативно почали здобувати результат.

«Х’юстон» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (15-12) в цьому сезоні вдома поступався лише два рази. Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт, Джейлен Грін, Фред Ванвліт, Діллон Брукс збираються порадувати фанатів «Рокетс» і в протистоянні з «Індіаною» (14-14). «Пейсерз» виграли лише один з останніх 7 матчів. Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Бадді Хілд перебувають в поганій формі, що не обіцяє їм нічого хорошого в Техасі.

«Портленд» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Портленд» (7-21) не є головним аутсайдером Заходу, що вже можна занести в актив команді Чонсі Біллапса. «Трейл Блейзерс» перебудовуються навколо молодих Шейдона Шарпа і Скута Хендерсона, процес далекий від завершення. «Сакраменто» (17-11) вирішує більш високі завдання. «Кінгз» претендують на друге місце в конференції. ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей, Домантас Сабоніс останнім часом рідко розчаровують власних фанатів. В Портленді їм може допомогти резервний центровий Олексій Лень, який півтори місяці відновлювався після травми. В будь якому випадку, «Сакраменто» – явний фаворит зустрічі.

«Кліпперс» – «Шарлотт»
Початок: 05:00

«Кліпперс» після серії з 9 перемог розгромно поступилися «Оклахомі» (115:134) і «Бостону» (108:145). Пол Джордж, Рассел Вестбрук, Джеймс Харден мали три дні повноцінного відпочинку для роботи над помилками. В цей же час Кавай Ленард заліковував свою мікротравму. «Лос-Анджелес» чекає в гості «Шарлотт» (7-20), який значно менш грізний, ніж його попередні суперники. Террі Розір, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес іноді влаштовують апсети фаворитам, але вболівальники «Хорнетс» стають свідками подібного дуже рідко.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.