Сербським фанатам заборонили купувати квитки на матч Євроліги в Італії

Сербським фанатам заборонили купувати квитки на матч Євроліги в Італії 1 - basket.com.ua

Вболівальникам “Црвени Звєзди” заборонили купувати квитки на гостьовий матч регулярного чемпіонату Євроліги з “Міланом”.

Придбати квитки на гру, яка відбудеться 11 січня в Мілані, зможуть лише жителі Ломбардії.

“З багатьох причин, з метою охорони громадського порядку та безпеки, ми ухвалили рішення, яке набирає чинності негайно: заборонити продаж квитків уболівальникам “Црвени Звєзди” з Белграда та дозволити купівлю лише мешканцям регіону Ломбардія”, – заявив префект провінції Ломбардія Клаудіо Сгаралья.

Обмежувальні міри пов’язані з конфліктом між уболівальниками футбольної “Роми” та “Црвени Звєзди”. В жовтні чотири вболівальники белградського баскетбольного клубу зазнали нападу з боку футбольних фанатів в італійському місті Болонья перед матчем 4-го туру Євроліги проти “Віртуса”. Постраждалими виявилися студенти, які навчаються за кордоном та приїхали до Болоньї за власним бажанням. Після нападу їх було відпавлено до лікарні, після чого сербські та італійські фанати почали обмінюватися погрозами

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.