Ранні ігри “Мілвокі” та “Бостона”, “Оклахома” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 24 грудня

Ранні ігри "Мілвокі" та "Бостона", "Оклахома" проти "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 24 грудня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Мілвокі»
Початок: 19:30

«Нью-Йорк» (16-11) звикає грати без травмованого центрового Мітчелла Робінсона. Айзея Хартенштайн не зовсім рівноцінно замінив Робінсона в стартовому складі «Нікс», але Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон, Джуліус Рендл продовжують здобувати результат для команди Тома Тібодо. «Мілвокі» (21-7) прагне змістити «Бостон» з першого місця на Сході. «Бакс» поступово наближаються до цілі. Переможна серія команди Едріана Гріффіна складає 6 матчів. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес, Кріс Міддлтон не збираються її закінчувати на «Медісон Сквер Гарден».

«Кліпперс» – «Бостон»
Початок: 22:30

«Кліпперс» (17-11) перервали серію з 9 перемог у минулому матчі проти «Оклахома-Сіті» (115:134). Пол Джордж, Кавай Ленард, Джеймс Харден і Рассел Вестбрук втратили очки на фоні тяжкого календаря, але «Лос-Анджелес» все ще перебуває в хорошій формі. «Бостон» (21-6) проводить важке турне по Заходу, під час якого намагається втримати лідерство у власній конференції. «Селтікс» поступилися «Голден Стейт», після чого переграли «Сакраменто». У гостей певні проблеми зі здоров’ям є у Святослава Михайлюка, Крістапса Порзінгіса і Люка Корнета. В будь-якому випадку, головний тренер Джо Маззулла використовує вузьку ротацію. Лідери «Бостона» Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей повинні налаштовуватися на важкий поєдинок в Каліфорнії.

«Індіана» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Індіана» (14-13) останнім часом відверто не вражає. Тайріз Халібертон, Бадді Хілд, Майлз Бріджес втратили ритм після поразки у фіналі внутрішньосезонного турніру НБА від «Лейкерс». «Пейсерз» програли 5 з попередніх 6 матчів. «Орландо» (16-11) теж збавив оберти. У «Меджик» серія з 4 програшів. Далеко не факт, що Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні перервуть невдалий відрізок в Індіанаполісі.

«Нью-Орлеан» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (17-12) піднявся в зону плей-офф Західної конференції після перемоги в 4 з останніх 5 матчів. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас і Брендон Інгрем не збираються зупинятися. «Х’юстон» (14-12) нещодавно переграв на виїзді «Мемфіс» і «Денвер», але команда Іме Удоки загалом жахливо виступає на чужому паркеті (2-10). Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт, Діллон Брукс, цілком ймовірно, знову розчарують фанатів «Рокетс», які переважно спостерігатимуть за їх грою по телебаченню.

«Шарлотт» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (7-19) програв 6 попередніх матчів. «Хорнетс» нічого не потрібно в нинішньому сезоні. Террі Розір, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес теоретично здатні влаштувати апсет фаворитам, але з мотивацією у них дуже рідко все гаразд. «Денвер» (20-10) проводить турне по Сходу, в ході якого переграв «Торонто» і «Бруклін». «Наггетс» не планують втрачати очки проти «Хорнетс». Скоріш за все, Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон розберуться з проблемним суперником на класі.

«Атланта» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Атланта» (12-16) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Маямі» (113:122). Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей повинні швидко прийти до тями. «Хоукс» дуже довго дозволяли собі втрачати очки без наслідків, але вихід «Чикаго» з кризи ставить під реальну загрозу потрапляння команди Квіна Снайдера до плей-ін Сходу. «Мемфіс» (8-19) обіграв «Нью-Орлеан» та «Індіану» після повернення Джа Моранта, який через дискваліфікацію пропустив перші 25 матчів сезону. Заїр Вільямс, Дезмонд Бейн, Санті Альдама заграли впевненіше зі своїм лідером. «Гріззліз» вже не врятують сезон навіть з Морантом, але представлятимуть загрозу практично для всіх команд ліги.

«Бруклін» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Бруклін» (13-15) має серію з 5 поразок. «Нетс» не просто далося турне по Заходу, після якого Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес і компанія ніяк не прийдуть до тями. «Детройт» (2-26) програв 25 матчів поспіль. Ще одна поразка «Пістонс» призведе до повторення антирекорду всіх часів НБА. Кейд Каннінгем, Боян Богданович, Осар Томпсон мають продемонструвати хоч якесь бажання не допустити цього. «Бруклін» також перебуває в кризовому стані, тому шанси гостей на успіх точно не є нульовими.

«Торонто» – «Юта»
Початок: 02:30

«Торонто» (11-17) готується до розпродажу перед дедлайном. Скоріш за все, «Репторс» покинуть Паскаль Сіакам і О Джи Анунобі, а боротьба за плей-ін не входитиме в плани команди Дарко Раяковича. «Юта» (11-18) знаходиться в аналогічній ситуації. «Джаз» можуть позбавитися від Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Джона Коллінза, Келлі Оліника, Колліна Секстона. В протистоянні двох невмотивованих команд Сходу і Заходу дуже складно виділити фаворита.

«Оклахома» – «Лейкерс»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (18-8) впевнено розібралася з «Кліпперс» (134:115) і зберегла друге місце на Заході. Молоді зірки «Тандер» Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер і Джош Гідді збираються засмутити ще одних гостей з Лос-Анджелеса. «Лейкерс» (15-14) програли 4 рази поспіль. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел занадто розслабилися після перемоги у внутрішньосезонному турнірі НБА. Поки підопічні Дарвіна Хема не демонстрували ознак виходу з кризи.

«Чикаго» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Чикаго» (13-17) увірвався в зону плей-ін Сходу після перемоги над «Сан-Антоніо» (114:95). Команду Біллі Донована зарано списували з рахунків. Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт реабілітувалися за провал стартової частини сезону. «Клівленд» (16-13) їде в гості до «Буллз» без травмованих Даріуса Гарленда і Евана Момблі, під питанням участь Донована Мітчелла. Є великі сумніви в тому, що Макс Струс, Джарретт Аллен, Айзек Окоро та інші гравці «Кавальєрс» зможуть впоратися з суперником, який набрав солідний хід.

«Голден Стейт» – «Портленд»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (14-14) здобув 4 перемоги поспіль і доволі непомітно піднявся в зону плей-ін Заходу. Втрата Дреймонда Гріна через дискваліфікацію згуртувала Стефена Каррі, Клея Томпмсона, Ендрю Віггінса, Джонатана Кумінгу. «Ворріорз» цілком здатні продовжити вдалу серію. «Портленд» (7-20) ні на що не претендує в цьому сезоні. «Трейл Блейзерс» не є головним аутсайдером Заходу, але лідери команди Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Деандре Ейтон в основному виходять на паркет без високої мотивації.

«Даллас» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:30

«Даллас» (16-12) опустився в зону плей-ін на Заході. «Маверікс» почали стрімко втрачати позиції після травми Кайрі Ірвінга. Пошкодження також отримав Лука Дончич, який пропустив останній матч проти «Х’юстона» (96:122). Якщо Лука не повернеться на паркет, команда Джейсона Кідда ризикує втратити очки навіть проти «зливного» «Сан-Антоніо» (4-23). «Сперс» не особливо вмотивовані після того, як недавно перервали серію з 18 поразок. Тим не менш, Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Келдон Джонсон, Зак Коллінз достатньо талановиті, щоб боротися за перемогу в дербі Техасу проти знекровленого суперника.

«Сакраменто» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (17-10) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Фініксом» (120:115). Домантас Сабоніс (28 очок, 11 підбирань, 12 передач), ДеАарон Фокс (23 очок, 7 передач), Кіган Мюррей (21 очко) і Харрісон Барнс (19 очок) добре попрацювали, але втома є вагомим фактором. Можливо, в складі «Кінгз» повернеться Олексій Лень, який не грав декілька тижнів через травму. «Міннесота» (21-6) комфортно відірвалася від конкурентів по Заходу. «Тімбервулвз» не загрожує втрата лідерства у випадку поразки в столиці Каліфорнії, проте Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс постараються на втрачати очки перед невеликою паузою на Різдво.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.