Янніс проти Вембаньями, “Голден Стейт” приймає “Бостон”: прев’ю матчів НБА 20 грудня

Янніс проти Вембаньями, "Голден Стейт" приймає "Бостон": прев'ю матчів НБА 20 грудня 1 - basket.com.ua

«Нью-Орлеан» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Нью-Орлеан» (16-11) здобув чотири перемоги поспіль. «Пеліканс» впритул наблизилися до зони плей-офф Західної конференції. Сі Джей Макколлум, Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем здорові і перебувають в чудовій формі. Календар команди Віллі Гріна дозволяє розраховувати на продовження вдалої серії. «Мемфіс» (6-19) проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Оклахома-Сіті» (97:116). Дезмонд Бейн, Джарен Джексон, Заїр Вільямс, Санті Альдама нарешті зіграють разом з Джа Морантом, який відбув 25-матчеву дискваліфікацію на початку сезону. Тим не менш, на боєздатність «Гріззліз» повернення Моранта навряд чи сильно вплине. Команда Тейлора Дженкінса провалила перші два місяці регулярного чемпіонату і вже не зможе кардинальним чином виправити ситуацію.

«Мілвокі» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Мілкові» (19-7) піднявся на друге місце в Східній конференції після серії з 4 перемог. «Бакс» продовжують переслідування «Бостон Селтікс». Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо домінують на паркеті, як від них очікували з початку сезону. Брук Лопес, Кріс Міддлтон, Боббі Портіс та інші рольовики призвичаїлися до гри с суперзірками. «Сан-Антоніо» (4-21) має майже нульові шанси на успіх у Вісконсині. «Сперс» нещодавно перервали антирекордну в історії франшизи серію з 18 поразок, здолавши «Лейкерс» (129:115). Головне завдання команда Грега Поповича виконала, після чого вщент програла «Нью-Орлеану» (110:146). Віктор Вембаньяма, Чеді Осман, Зак Коллінз, Девін Вассел, Келдон Джонсон знову мають проблеми з мотивацією, хоча здолати «Мілвокі» на виїзді їм було б дуже складно навіть з максимальним бажанням битися за перемогу.

«Голден Стейт» – «Бостон»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (12-14) обіграв «Бруклін» і «Портленд», що дозволило команді Стіва Керра трохи наблизитися до зони плей-ін в Західній конференції. Тим не менш, «Ворріорз» потрібно продовжувати серію перемог, щоб претендувати на потрапляння в топ-10. Під великим питанням здатність Стефена Каррі, Клея Томпсона, Ендрю Віггінса, Кріса Пола долати сильних суперників рівня «Бостона» (20-5), який лідирує в Східній конференції і НБА загалом за відсотком перемог. «Селтікс» виграли 5 останніх матчі, всі з яких проводили вдома. На виїзді команда Джо Маззулли може зіткнутися з певними труднощами, хоча Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей цілком здатні долати кризовий «Голден Стейт» на класі.

«Портленд» – «Фінікс»
Початок: 05:00

«Портленд» (6-19) у попередньому матчі поступився «Голден Стейт» (114:118), зазнавши 7 поразки поспіль. «Трейл Блейзерс» перебудовуються, тому Джеремі Грант, Анферні Саймонс, Шейдон Шарп, Деандре Ейтон, Скут Херденсон просто грають в своє задоволення і без вимог здобувати хорошим результат. Іноді підопічним Чонсі Біллапса вдається створити сенсацію, хоча останнім часом подібне явище стало рідкістю. «Фінікс» (14-12) знаходиться на 10 місці в Західній конференції. «Санз» проходять через непростий відрізок. Бредлі Біл зіграв пару матчів після тривалого відновлення і знову травмувався. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич, Ерік Гордон звикли тримати «Фінікс» на плаву самотужки, хоча зі стабільністю у команди Френка Вогеля завжди були проблеми. «Санз» повинні розбиратися з командами рівня «Портленда», хоча в своїй нинішній формі гості теоретично можуть втратити очки проти аутсайдера.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.