Зірка НБА заплатив популярній моделі шестизначну суму, щоб вона зробила аборт

Зірка НБА заплатив популярній моделі шестизначну суму, щоб вона зробила аборт 1 - basket.com.ua

Інстаграм-модель Дрім Пейдж виклала в мережу листування, в якому захисник “Міннесоти Тімбервулвз” Ентоні Едвардс схиляє її до аборту.

Дівчина завагітніла від Едвардса і розповіла йому про це. Дізнавшись про вагітність подруги, 22-річний баскетболіст відреагували словами “чорт забирай” і порадивши їй зробити аборт.

“Я не хочу дитину. Вишлю тобі грошей, щоб допомогти. Давай розберемося з цим, як дорослі. Просто прийми пігулки”, – відповів Едвардс.

Під час листування Едвардс наполегливо просив подругу надіслати докази того, що вона прийняла спеціальні таблетки. Дівчина вказала, що вже робила аборт кілька років тому і шкодує про це кожен день.

В результаті модель, яка має 1,4 підписників в Інстаграмі, все ж таки прийняла таблетки. Едвардс вислав їй 100 тисяч доларів, але байдуже ставлення баскетболіста образило дівчину, і вона опублікували листування з ним.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.