Джош Гідді може втратити 40 мільйонів доларів через зв’язок з неповнолітньою дівчиною

Джош Гідді може втратити 40 мільйонів доларів через зв'язок з неповнолітньою дівчиною 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Оклахома-Сіті Тандер” Джош Гідді може втратити спонсорський контракт на 40 мільйонів доларів з австралійським брендом пластівців Weet-Bix, який випускає компанія Sanitarium Health Food Company, через звинувачення у зв’язках з неповнолітньою дівчиною Лів Кук.

Усі пости, пов’язані з Гідді, було видалено із соціальних мереж компанії, яка поки остаточно не вирішила, чи буде розривати відносини з 21-річним баскетболістом. Раніше Гідді з’являвся на коробках з пластівцями Weet-Bix та інших матеріалах, що рекламують бренд.

“Ми, безумовно, в курсі новин, пов’язаних із Джошем Гідді, і чекаємо на підтвердження фактів. Перебуваємо в контакті з менеджерами Джоша і чекаємо на подальші подробиці”, – заявили в компанії.

Звинувачення на адресу Гідді вперше з’явилися у соціальних мережах на минулому тижні. НБА розпочала своє розслідування з цього приводу.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.