Леброн в гостях у “Клівленда”, “Кліпперс” приймають “Даллас”: прев’ю матчів НБА 26 листопада

Леброн в гостях у "Клівленда", "Кліпперс" приймають "Даллас": прев'ю матчів НБА 26 листопада 1 - basket.com.ua

«Оклахома» – «Філадельфія»
Початок: 00:00

«Оклахома-Сіті» (11-4) лідирує в Західній конференції разом з «Міннесотою». Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді, Айзея Джо принесли «Тандер» 6 перемог поспіль і не збираються зупинятися. Головною проблемою господарів зараз є скандал з Гідді, проти якого НБА відкрила розслідування через звинувачення у зв’язках з неповнолітньою дівчиною. Це навряд чи сильно позначиться на грі підопічних Марка Дейгнолта, хоча момент для команди неприємний. «Філадельфія» (10-5) зазнала трьох поразок в останніх 5 матчах. Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс стараються, але без травмованого Келлі Убре здобувати результат стає все важче. «Оклахома» – фаворит у домашньому протистоянні з «Сіксерс».

«Бруклін» – «Маямі»
Початок: 01:00

«Бруклін» (6-8) програв тричі поспіль і випав з зони плей-ін. Результат від «Нетс» в цьому сезоні не вимагають, відвертого «зливу» також не очікують. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кемерон Джонсон і Ніколас Клекстон грають без зайвого психологічного тиску. Іноді підопічним Жака Вона вдається влаштувати апсет сильним суперникам. «Маямі» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Нікс» (98:100). «Хіт» не треба робити переліт, команда Еріка Споельстри лише переміститься в межах Нью-Йорка. Тим не менш, лідери «Маямі» Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Джош Річардсон і Кайло Лоурі накопичили чимало втоми. Гостям буде непросто повернутися на переможний шлях.

«Вашингтон» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Вашингтон» зіграє «бек-ту-бек» після виїзду до «Мілвокі Бакс» (128:131). Джордан Пул (26 очки, 7 передач), Таюс Джонс (22 очки, 7 підбирань, 7 передач), Кайл Кузма (22 очки), Корі Кісперт (20 очок) і Лендрі Шемет (15 очок) дуже старалися, але все одно не допомогли «Візардс» виграти. Серія поразок підопічних Веса Ансельда становить 8 матчів. «Атланта» відпочивала на два дні більше після минулого матчу з «Брукліном» (147:145 ОТ). Лідери «Хоукс» Трей Янг, Деджонте Мюррей і Деандре Хантер їдуть в столицю з наміром продовжити невдалу серію господарів, що їм цілком під силу.

«Клівленд» – «Лейкерс»
Початок: 02:30

«Клівленд» (8-7) перервав серію з 4 перемог у минулому матчі з «Маямі» (96:129). Донован Мітчелл не грав через мікротравму, але все одно абсолютна безпомічність «Кавальєрс» на паркеті здивувала. Джарретт Аллен, Даріус Гарленд, Еван Моблі, Макс Струс, Каріс Леверт взагалі нічого не протиставили супернику. Тим не менш, говорити про серйозний спад в команді Джей Бі Бікерстаффа поки передчасно, скоріше справа в локальному провалі. «Лейкерс» їдуть в Огайо без травмованого форварда Руї Хачімури, який зламав ніс. Леброн Джеймс в грі проти свого колишнього клубу повинен розраховувати не якісну допомогу Ентоні Девіса, Д’Анджело Рассела, Остіна Рівза і Торіна Прінса, інакше у «Лос-Анджелеса» можуть виникнути проблеми.

«Юта» – «Нью-Орлеан»
Початок: 04:30

«Юта» (4-11) має серію з 4 поразок. «Джаз» знаходяться в нижній частині таблиці поряд з аутсайдерами «Портлендом», «Сан-Антоніо» і «Мемфісом». Теоретично команда Вілла Харді може виправити ситуацію. Для цього Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон і Джон Коллінз повинні послідовно долати суперників, які їх випереджають. «Нью-Орлеан» (9-7) входить до їх числа. «Пеліканс» проведуть «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Кліпперс» (116:106). Головний тренер гостей Віллі Грін, скоріш за все, дасть відпочинок Зайону Вільямсону. Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем, Херберт Джонс і компанія здатні впоратися з «Джаз» і без Зайона, якщо господарі продовжать безвільно грати на паркеті.

«Кліпперс» – «Даллас»
Початок: 05:30

«Кліпперс» поступилися «Нью-Орлеану» (106:116), перервавши серію з трьох перемог. Все-таки Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард і Рассел Вестбрук повинні ще багато працювати, щоб перетворити «Лос-Анджелес» на домінуючий контендер. Команда Тайрона Лю проведе «бек-ту-бек», що є серйозною перевагою «Далласа». «Маверікс» відпочивали два дні після минулої гри проти «Лейкерс» (104:101). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг будуть достатньо свіжими, щоб замахнутися на ще одну перемогу в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.