Дві ранніх гри, Михайлюк їде на Захід, “Лейкерс” проти “Рокетс”: прев’ю матчів НБА 19-20 листопада

Дві ранніх гри, Михайлюк їде на Захід, "Лейкерс" проти "Рокетс": прев'ю матчів НБА 19-20 листопада 1 - basket.com.ua

«Бруклін» – «Філадельфія»
Початок: 22:00

«Бруклін» знаходиться в середині таблиці з результатом 6-6. Лідери «Нетс» Спенсер Дінвідді, Кемерон Джонсон і Мікал Бріджес здатні створити проблеми сильним суперникам, особливо з певними проблемами. «Філадельфія» зазнала двох поразок поспіль після втрати Келлі Убре через травму в автокатастрофі. Потім підопічні Ніка Нерса здолали «Атланту», але Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс ще в повній мірі не призвичаїлися грати без Убре. «Сіксерс» навряд чи буде легко на паркеті в матчі проти «Нетс».

«Торонто» – «Детройт»
Початок: 23:00

«Торонто» (5-7) претендує на потрапляння в зону плей-ін. Паскаль Сіакам, Денніс Шрьодер, Скотті Барнс і О Джи Анунобі отримують чудовий шанс покращити турнірні позиції «Репторс». «Детройт» – найгірший клуб Східної конференції, який програв 10 матчів підряд. Головний тренер «Пістонс» Монті Вільямс не ризикує втратити роботу при продовженні цієї серії, оскільки команда перебудовується навколо Кейда Каннінгема, Осара Томпсона і Джейлена Дюрена.

«Індіана» – «Орландо»
Початок: 00:00

«Індіана» (7-4) націлена потрапити в плей-офф напряму, в ідеалі з перевагою домашнього паркету. Поки що «Пейсерз» діють доволі злагоджено на паркеті. Тайріз Халібертон, Майлз Тернер і компанія відпочивали чотири дні після минулого матчу з «Філадельфією» (132:126). «Орландо» мав лише день відпочинку після зустрічі з «Чикаго» (103:97). Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Гері Харріс та інші гравці «Меджик» будуть дещо втомлені, що значно ускладнює задачу досягнення позитивного результату для команди Джамала Мозлі.

«Клівленд» – «Денвер»
Початок: 01:00

«Клівленд» (6-6) виграв 3 з останніх 4 матчів, піднявшись в зону плей-ін. Результат для команди Джей Бі Бікерстаффа неідеальний. Донован Мітчелл, Еван Моблі і Даріус Гарленд намагатимуться покращити його в матчі з діючим чемпіоном НБА. «Денвер» оступився у попередній грі з «Нью-Орлеаном» (115:110), але залишився на вершині таблиці Заходу. Поки рано говорити про кризу в «Наггетс». Нікола Йокич, Майкл Портер і Аарон Гордон здатні довести це в гостьовому матчі з «Кавальєрс».

«Даллас» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Даллас» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Мілвові» (125:132). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг набрали 74 очки на двох, але все одно не перекидали суперника. Грант Вільямс, Тім Хардвей та інші рольовими «Маверікс» повинні краще допомагати зіркам. «Сакраменто» видав серію з 5 перемог. ДеАарон Фокс повернувся в склад після травми і допомагає Домантасу Сабонісу. «Кінгз» відпочивали на день більше і їдуть в Техас з хорошими шансами на перемогу.

«Мемфіс» – «Бостон»
Початок: 03:00

«Мемфіс» зіграє «бек-ту-бек» після виїзду до «Сан-Антоніо» (120:108). Джарен Джексон, Бісмак Бійомбо, Дезмонд Бейн і Заїр Вільямс здобули лише третю перемогу для «Гріззліз» в сезоні. В гості до команди Тейлора Дженкінса їде лідер НБА за відсотком перемог «Селтікс» (10-2). «Бостон» відпочивав два дні після матчу з «Торонто» (108:105), коли головний тренер Джо Маззулла використовував вузьку ротацію і не задіяв Святослава Михайлюка. Цілком можливо, Святослав вийде на паркет в Мемфісі, особливо з урахуванням певних проблем у Джейлена Брауна, який отримав мікротравму, послизнувшись на паркеті в Торонто. Гості – явний фаворит матчу.

«Юта» – «Фінікс»
Початок: 03:00

«Юта» (4-8) ніяк не може виправити турнірне становище. Головний тренер «Джаз» Вілл Харді залишається на посаді, хоча від нього очікували набагато кращий результат. Теоретично Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон і Джон Коллінз ще здатні додати і виправити становище команди, але ознак подібного сценарію поки не видно. Саме «Фінікс» наніс «Юті» (131:128) поразку в останньому матчі. Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер і Юсуф Нуркич цілком спроможні зробити це ще раз.

«Портленд» – «Оклахома»
Початок: 04:00

«Портленд» (3-9) очікувано є одним з головних аутсайдерів Заходу наряду з «Сан-Антоніо» та «Мемфісом», «Трейл Блейзерс» мало що можуть протиставити суперникам, особливо з урахуванням травм Скутта Хендерсона і Малкольма Брогдона. «Оклахома-Сіті» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Голден Стейт» (130:123 ОТ). Втома лідерів «Тандер» Шея Гілджес-Александера, Чета Холмгрена і Джоша Гідді є чи не єдиним фактором, який дозволяє фанатам господарів розраховувати на перемогу своєї команди.

«Лейкерс» – «Х’юстон»
Початок: 04:30

«Лейкерс» на днях розчарували власних вболівальників, зазнавши першої поразки в сезоні вдома від «Сакраменто» (110:125). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Расселл і Остін Рівз постараються реабілітуватися перед вимогливою каліфорнійською публікою. «Х’юстон» перервав серію з 6 перемог у матчі з «Кліпперс» (100:106). На виїзді підопічні Іме Удоки все-таки виглядають не так впевнено, як вдома, коли під час згаданого вдалого відрізка, поміж іншого, громили «Лейкерс» (128:94). Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джейлен Грін зробили певні висновки і з другої спроби намагатимуться принести «Рокетс» перемогу в Лос-Анджелесі. Не факт, що вдасться, але гості як мінімум здатні нав’язати господарям серйозний супротив.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.