Чемпіону НБА загрожує тюремне ув’язнення за участь в масштабній афері

Чемпіону НБА загрожує тюремне ув'язнення за участь в масштабній афері 1 - basket.com.ua

Чемпіону НБА 2008 року в складі “Бостон Селтікс” Глену Девісу і колишньому гравцю “Лос-Анджелес Лейкерс” Віллу Байнему загрожує тюремне ув’язнення.

У середу 37-річного Девіса було визнано винним у шахрайстві у сфері охорони здоров’я, шахрайстві з використанням засобів зв’язку та змові з метою надання неправдивих показань у рамках схеми, пов’язаної з програмою медичного страхування та соціального забезпечення гравців НБА. Байнем був одним із більш ніж 20 обвинувачених у цій справі.

Справа набула широкого розголосу в 2021 році, коли Девіса було названо разом з 17 іншими колишніми гравцями НБА, які, як вважалося, брали участь в афері з медичним обслуговуванням на суму близько 4 мільйонів доларів з метою обману системи, покликаної піклуватися про гравців, які завершили кар’єру. Передбачалося, що баскетболісти подавали неправдиві страхові заяви, щоб отримати компенсацію за медичні та стоматологічні послуги, які так і не були отримані. У слідства з’явилися незаперечні докази.

Раніше колишнього гравця НБА Терренса Вільямса було засуджено до 10 років ув’язнення за організацію плану афери. Він перебуває у в’язниці з листопада 2022 року.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.