Клуби Леня і Михайлюка грають на виїзді, Харден дебютує за “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 7 листопада

Клуби Леня і Михайлюка грають на виїзді, Харден дебютує за "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 7 листопада 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Голден Стейт»
Початок: 02:00

«Детройт» і «Голден Стейт» проведуть «бек-ту-бек». «Пістонс» поступилися вдома «Фініксу» (106:120), а «Ворріорз» в гостях не впоралися з «Клівлендом» (104:115). Лідери господарів Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрант, Айзея Стюарт, Осар Томпсон не робили переїзди, в той час як зірки гостей Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін і Кріс Пол дещо втомлені після виснажливого турне. Тим не менш, «Голден Стейт» більш вмотивований, тому команда Стіва Керра є фаворитом зустрічі.

«Індіана» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:00

«Індіана» почала часто розчаровувати фанатів після двох перемог на старті сезону. Зараз «Пейсерс» мають баланс 3-3. Майлз Тернер, Тайріз Халібертон і Беннедикт Матурін повинні покращити свою гру, щоб він не став негативним. «Сан-Антоніо» в цілому приємно дивує. «Сперс» також видали результат 3-3, але від команди Грега Поповича цього мало хто очікував. Перший номер драфту-2023 Віктор Вембаньяма демонструє чудову статистику і налагоджує комунікацію з Девіном Васселом, Келдоном Джонсоном, Заком Коллінзом та іншими партнерами. «Сан-Антоніо» здатен створити проблеми «Індіані», хоча гості проведуть «бек-ту-бек» після драматичної поразки від «Торонто» (116:123 ОТ) і будуть достатньо виснаженими.

«Орландо» – «Даллас»
Початок: 2:00

«Орландо» з результатом 4-2 йде в групі лідерів Східної конференції. Скоріше за все, «Меджик» збавлять оберти в якийсь момент часу, але поки що команда Джамала Мозлі ознак спаду на подає. В останньому матчі Франц Вагнер, Паоло Банкеро і компанія впевнено розібралися з «Лейкерс» (120:101). «Даллас» проведе «бек-ту-бек» після зустрічі з «Шарлотт» (124:118). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг впоралися з черговим посереднім суперником, але проти «Орландо» лідерів «Маверікс» чекає більш серйозне випробування.

«Філадельфія» – «Вашингтон»
Початок: 2:00

«Філадельфія» обміняла Джеймса Хардена і старається забути конфлікт, який він спровокував в колективі. Джоел Ембіід, Тайріз Максі, Келлі Убре, Тобіас Харріс хочуть боротися за титул. «Сіксерс» стартували з результатом 4-1, підтвердивши свої амбіції. «Вашингтон» знаходиться на останньому місці в таблиці Сходу з балансом 1-4. Джордан Пул, Дені Авдія, Кайл Кузма та інші гравці «Візардс» виступають без мотивації, тому навряд чи становлять велику загрозу для «Філадельфії».

«Бруклін» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Бруклін» виграв 3 з 6 матчів. «Нетс» в певній мірі перевершили очікування. Все-таки клас Мікала Бріджеса, Кема Томаса, Спенсера Дінвідді достатньо високий, щоб команда Жака Вона не була безнадійним аутсайдером. «Мілвокі» здобув 3 перемоги в 5 матчах. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард продовжують налагоджувати комунікацію на паркеті. «Бакс» залишаються доволі вразливими в цей перехідний період. Втрата очок в іграх з суперниками рівня «Нетс» не є надто вірогідною, але цілком реалістичною для команди Едріана Гріффіна.

«Маямі» – «Лейкерс»
Початок: 2:30

«Маямі» перервав серію з чотирьох поразок, здолавши «Вашингтон» (121:114). Гра «Хіт» проти головного аутсайдера Сході не вразила, але команда Еріка Споельстри хоча б досягла позитивного результату. Джиммі Батлер, Кевін Лав, Бем Адебайо, Кайл Лоурі, Тайлер Хірроу мають виступити значно ефективніше, щоб знову не пережити неприємні емоції від програшу. «Лейкерс» почали турне по Флориді з поразки від «Орландо» (101:120). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і компанія збираються реабілітуватися в матчі проти «Маямі», який зараз виглядає вкрай невпевнено.

«Нью-Йорк» – «Кліпперс»
Початок: 2:30

«Нью-Йорк» програв 4 рази за 6 стартових матчів. Еван Фурньє виведений з ротації «Нікс» за рішенням головного тренера Тома Тібодо. Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Мітчелл Робінсон грають без особливої мотивації, тому що раніше клуб намагався обміняти їх на Джоела Ембііда. Подвигів Джейлена Брансона недостатньо для стабільності на довгій дистанції. «Кліпперс» виміняли Джеймса Хардена з «Сіксерс», його дебют відбудеться саме в Нью-Йорку. Можливо, Джеймс моментально не стане цінним помічником для Пола Джорджа, Кавая Леонарда та Рассела Вестбрука, але в будь-якому разі з ним ротація «Лос-Анджелеса» стане сильнішою.

«Міннесота» – «Бостон»
Початок: 3:00

«Міннесота» з різницею більше 20 очок громила «Денвер» та «Юту» в попередніх матчах. Здається, що Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер та Ентоні Едвардс вийшли на домінуючий рівень після стартового простою. Хоча «Тімбервулвз» навіть в ідеальному складі буде складно зломити «Бостон». «Селтікс» – єдина команда НБА, яка ще не програвали в цьому сезоні. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Дрю Холідей і Крістапс Порзінгіс не збираються робити цього і в Міннеаполісі. Головний тренер Джо Маззулла поки що майже не задіює резервістів, тому Святослав Михайлюк може знову просидіти весь матч на лавці, якщо гості не матимуть комфорної переваги.

«Оклахома» – «Атланта»
Початок: 3:00

«Оклахома» виграла лише один з чотирьох домашніх матчів у цьому сезоні. «Тандер» намагатимуться порадувати своїх фанатів у грі з «Атлантою». Для цього Шей Гілджес-Александер, Лугенц Дорт, Чет Холмгрен, Джош Гідді повинні в першу чергу попрацювати над своєю психологією. «Хоукс» видали серію з чотирьох перемог. Трей Янг, Клінт Капела, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей і компанія продовжать її в Оклахома-Сіті, якщо госпораді так і не позбавляться своєї невпевненості на рідному паркеті.

«Х’юстон» – «Сакраменто»
Початок: 3:00

«Х’юстон» розгромив «Сакраменто» (107:89) в попередньому матчі. Діллон Брукс (26 очок, 9 підбирань), Фред Ванвліт (21 очко, 12 передач), Джабарі Сміт (21 очко, 11 підбирань), Альперен Шенгюн (15 очок, 9 підбирань, 6 передач) стали кращими в складі «Рокетс». Харрісон Барнс (13 очок), Домантас Сабоніс (11 очок, 15 підбирань), Малік Монк (18 очок, 7 передач) виділился у «Кінгз», Олексій Лень знову не отримав хвилин від головного тренера Майка Брауна. Результат першої зустрічі «Х’юстона» і «Сакраменто» став сенсацією, але гості повинні зробити висновки і як мінімум не виглядати абсолютно безпомічними в Техасі.

«Чикаго» – «Юта»
Початок: 3:00

«Чикаго» облаштувався на передостанньому місці в таблиці Сходу з балансом 2-5. «Буллз» програли три попередніх матчі. Головний тренер Біллі Донован перебуває на грані звільнення. Складається враження, що Демар Дерозан, Нікола Вучевич і Зак Лавін не дуже налаштовані виконувати його вказівки. «Юта» є своєрідним аналогом «Чикаго» з Заходу. У «Джаз» такий же результат і позиція в таблиці конференції. Головний тренер Вілл Харді не може належним чином використати потенціал Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона і Джона Коллінза. Складно виділити фаворита в протистоянні талановитих, але кризових команд ліги.

«Денвер» – «Нью-Орлеан»
Початок: 4:00

«Денвер» стартував з результатом 6-1 і розташувався на вершині Західної конференції. Нікола Йокич, Джамал Мюррей і компанія швидко реабілітувалися за непорозуміння в матчі з «Міннесотою» (89:110). «Наггетс» знову вийшли на домінуючий рівень, що є поганою новиною для «Нью-Орлеана». «Пеліканс» не можуть розраховувати на Сі Джей Макколлума, який має серйозні проблеми з легенями. Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас і Брендон Інгрем втратили цінного помічника, хоча навіть з Макколлуом «Нью-Орлеан» був би явним аутсайдером гостьового протистояння з діючими чемпіонами НБА.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.