Реванш Дюранта проти Вембаньями, перша гра оновленої “Філадельфії”: прев’ю матчів НБА 3 листопада

Реванш Дюранта проти Вембаньями, перша гра оновленої "Філадельфії": прев'ю матчів НБА 3 листопада 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Торонто»
Початок: 01:00

«Філадельфія» в попередньому матчі розгромила «Портленд» (126:98). Джоел Эмбіід (35 очок, 15 підбирань, 7 передач, 6 блок-шотів), Тайріз Максі (26 очок, 10 підбирань) і Тобіас Харріс (24 очки) стали кращими в складі команди Ніка Нерса. Після цього «Сіксерс» обміняли Джеймса Хардена, Пі Джей Такера і Філіпа Петрушева в «Кліпперс». Склад клубу поповнили Роберт Ковінгтон, Ніколя Батюм, Маркус Морріс і Кеньон Мартін-молодший. В цілому ротація «Філадельфія» стала сильніше, враховуючи той факт, що Харден взагалі не грав на початку сезону.

«Торонто» проведе «бек-ту-бек» після впевненої перемоги над «Мілвокі» (130:111). Паскаль Сіакам (26 очки, 7 передач), Денніс Шрьодер (24 очки, 11 передач), Скотті Барнс (21 очко, 12 підбирань), О Джи Анунобі (16 очки), Якоб Пелтль (14 очок, 11 підбирань, 4 блок-шота) показали якісну статистику. «Репторс» не вистачає стабільності, а в матчі з «Філадельфією» також має дати знати про себе фактор втоми. Господарі мали на два дні відпочинку більше, ніж команда Дарко Раяковича.

«Нью-Орлеан» – «Детройт»
Початок: 2:00

«Нью-Орлеан» здобув трудову перемогу в гостях над «Оклахома-Сіті» (110:106). Сі Джей Макколлум (29 очок, 11 підбирань), Зайон Вільямсон (20 очок, 10 підбирань, 8 передач) і Йонас Валанчюнас (19 очок, 9 підбирань) зробили в неї найбільший внесок. «Пеліканс» проведуть «бек-ту-бек», тому, цілком можливо, головний тренер Віллі Грін дасть відпочинок Вільямсону. «Детройт» також зіграє другий день поспіль після матчу з «Портлендом» (101:110). Лідери «Пістонс» Кейд Каннінгем, Осар Томпсон і Айзея Стюарт не схильні до травм, тому мають вийти на паркет. Хоча мотивація команди Монті Вільямса битися за перемогу в Луїзіані під великим питанням.

«Юта» – «Орландо»
Початок: 3:00

«Юта» проведе «бек-ту-бек» після домашнього розгрому «Мемфіса» (133:109). Джордан Кларксон (20 очок), Лаурі Маркканен (19 очок, 11 підбирань) і Коллін Секстон (23 очки, 6 передач) продемонстрували непогану продуктивність. «Джаз» потрібно продовжувати в тому ж дусі, оскільки старт з балансом 2-3 – не те, чого очікували від команди Віллі Харди. «Орландо» проводить турне по Заходу, в ході якого обіграв «Портленд», а також поступився «Лейкерс» і «Кліпперс». Лідери «Меджик» Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз та інші мали два дні відпочинку, щоб підготуватися до матчу з «Джаз». Теоретично команда Джамала Мозлі здатна створити господарям проблеми, якщо знайде в собі високу мотивацію.

«Фінікс» – «Сан-Антоніо»
Початок: 4:00

«Фінікс» і «Сан-Антоніо» зустрічалися два дні тому в Аризоні. «Сперс» несподівано виграли з рахунком 115:114.  Команда Грега Поповича вирвала перемогу на останніх секундах. Спочатку Віктор Вембаньяма додав зверху після промаху, скоротивши відставання до «-1». Незабаром після цього Келдон Джонсон здійснив перехоплення, відібравши м’яч у лідера «Санз» Кевіна Дюранта. Форвард гостей пішов під кошик і став автором переможного влучання. В складі «Фінікса» досі немає травмованих Девіна Букера і Бредлі Біла, що є проблемою для команди Френка Вогеля. Тим не менш, «Фінікс» навряд чи дозволить «Сан-Антоніо» вдруге поспіль обіграти себе на власному майданчику. Минула поразка була скоріше трагічною випадковістю, після якої господарі зіграють більш зосереджено в матчі-реванші.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.