“Мілвокі” проти “Маямі”, “Лейкерс” і “Ворріорз” грають два дні поспіль: прев’ю матчів НБА 31 жовтня

"Мілвокі" проти "Маямі", "Лейкерс" і "Ворріорз" грають два дні поспіль: прев'ю матчів НБА 31 жовтня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Бостон»
Початок: 01:00

«Вашингтон» без шансів поступився «Індіані» (120:143) і обіграв «Мемфіс» (113:106) на старті сезону. Джордан Пул став явним лідером «Візардс», його непогано підтримують Кайл Кузма, Таюс Джонс і Деніел Геффорд. Команда Веса Ансельда не є абсолютно безнадійною, але проти контендерів господарям буде дуже тяжко. «Бостон» на класі переміг «Нью-Йорк» (108:104) і «Маямі» (119:111). Лідери «Селтікс» Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс здатні зробити це й з «Вашингтоном». Не виключено, що різниця по ходу гри буде комфортною для гостей, і головний тренер Джо Маззулла довірить хвилини поки що незадіяним резервістам, зокрема Святославу Михайлюку.

«Індіана» – «Чикаго»
Початок: 1:00

«Індіана» впевнено розібралася з «Вашингтоном» (143:120) і «Клівлендом» (125:113). Головний тренер Рік Карлайл виправдовує довіру керівництва «Пейсерз», яке продовжило з ним контракт вже після першого матчу сезону. Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Беннедикт Матурін перебувають в чудовій формі, рольовики Аарон Несміт. Джейлен Сміт і навіть виставлений на обмін Бадді Хілд приносять чимало користі. «Чикаго» в останній грі без шансів поступився аутсайдеру «Детройту» (102:118). Лідери «Буллз» Нікола Вучевич, Зак Лавін, Демар Дерозан, Алекс Карузо виглядають грізно на папері, але поки що їм не вистачає злагодженості на паркеті, що може стати великою проблемою в Індіанаполісі.

«Шарлотт» – «Бруклін»
Початок: 1:00

«Шарлотт» проведе третій домашній матч поспіль. В перших двох баланс 1-1 – перемога над «Атлантою» і поразка від «Детройту». Мотивація «Хорнетс» завжди знаходиться під питанням. Ламело Болл, Террі Розір, Гордон Хейворд, Пі Джей Вашингтон і Брендон Міллер не прагнуть перемогти за будь-яку ціну, але те ж саме можна сказати про лідерів «Брукліну». Мікал Бріджес, Кем Томас, Спенсер Дінвідді, Бен Сіммонс грають в своє задоволення без-будь якого тиску. «Нетс» залишаються єдиною командою Східної конференції, яка має 0 в графі виграшів. Цілком можливо, після виїзду в Шарлотт ситуація для команди Жака Вона не зміниться.

«Атланта» – «Міннесота»
Початок: 1:30

«Атланта» нарешті здобула першу перемогу, сенсаційно здолавши на виїзді «Мілвокі» (127:110). Трей Янг (20 очок, 11 передач), Деджонте Мюррей (15 очок), Деандре Хантер (15), Джейлен Джонсон (14 очок, 7 підбирань), Клінт Капела (12 очок, 12 підбирань), Богдан Богданович (17 очок, 6 передач), Оньєка Оконгву (14 очок, 7 підбирань) і Саддік Бей (13 очок, 9 підбирань) діяли на диво злагоджено. «Хоукс» ще слід довести здатність грати стабільно, особливо важно буде це зробити з урахуванням «бек-ту-беку». «Міннесота» відпочивала два дні після впевненої перемоги над «Маямі» (106:90). Лідери «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс мають непогані шанси з хорошим настроєм покинути Джорджію.

«Торонто» – «Портленд»
Початок: 1:30

«Торонто» видав баланс 1-2 після трьох матчів. Результат міг бути трохи кращим, якби не визнані НБА дві суддівські помилки в напруженому протистоянні з «Чикаго» (103:104 ОТ). В цілому Паскаль Сіакам, Скотті Барнс і Денніс Шрьодер виступають так, як від них очікували. «Репторс», скоріш за все, будуть середняком на Сході. «Портленд» номінально виглядає слабкіше. «Трейл Блейзерс» знаходяться в процесі перебудови навколо молодих Скута Херденсона, Шейдона Шарпа і Джабарі Вокера. Команда Чонсі Біллапса проведе «бек-ту-бек» після провального виїзду до «Філадельфії» (98:126). Фактор втоми зменшує і без того невисокі шанси гостей на успіх.

«Мемфіс» – «Даллас»
Початок: 2:00

«Мемфіс» програв всі три матчі на почату чемпіонату. «Гріззліз» поступалися «Нью-Орлеану», «Денверу» і «Вашингтону» з однозначною різницею. Очевидно, що команді Тейлора Дженкінса важко пристосуватися до гри без дискваліфікованого Джа Моранта і травмованого Стівена Адамса, на заміну якому екстрено підписали Бісмака Бійомбо. Тим не менш, Джарен Джексон, Дезмонд Бейн, Маркус Смарт і Заїр Вільямс виглядали не так вже й погано. Серія невдач господарів рано чи пізно закінчиться, тому «Далласу» не слід недооцінювати суперника. Лідери «Маверікс» Лука Дончич і Кайрі Ірвінг продовжують налагоджувати комунікацію на паркеті. Поки що виходить більш-менш добре. Команда Джейсона Кідда здобула перемоги над «Сан-Антоніо» (126:119) і «Брукліном» (125:120), хоча якість гри «Далласа» особливо не вражала.

«Мілвокі» – «Маямі»
Початок: 2:00

«Мілвокі» вимучив перемогу у матчі-відкритті проти «Філадельфії» (118:117), після чого без шансів поступився «Атланті» (110:127). Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо поки що далекі від статусу домінуючого суперзіркового дуету. «Бакс» цілком прогнозовано пробуксовують на старті чемпіонату, хоча безпомічність підопічних Едріана Гріффіна в протистоянні з «Атлантою» серйозно здивувала. «Маямі» має баланс 1-2. Команда Еріка Споельстри ледь перемогла вдома «Детройт» (103:102), після чого поступилася на виїзді «Бостону» і «Міннесоті». Кевін Лав, Джиммі Батлер, Тайлер Хірро, Бам Адебайо мають непогані шанси скористатися незлагодженість в діях господарів. Матч буде принципвом для команди Еріка Споельстри. «Хіт» в міжсезоння хотіли виміняти Лілларда. Розігруючий опинився в «Мілвокі», що дуже не сподобалося лідерам «Маямі», особливо Батлеру.

«Нью-Орлеан» – «Голден Стейт»
Початок: 2:00

«Нью-Орлеан» виграв стартові матчі проти «Мемфіса» і «Нью-Йорка», Зайон Вільямсон здоровий і в компанії з Брендоном Інгремом, Йонасом Валанчюнасом і Сі Джей Макколлумом становить грізну силу. «Пеліканс» поки не грали два дні підряд, що є дуже важливим фактором для команди Віллі Гріна. «Голден Стейт» навпаки проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Х’юстон Рокетс» (106:95). Дреймонд Грін повернувся після травми, тому розігруючий Кріс Пол вперше за 19 років і 1365 матчів в НБА вийшов з лави запасних. Стефен Каррі (24 очки, 7 підбирань), Клей Томпсон (19 очок) зробили для «Ворріорз» результат, хоча сам Пол (8 очок, 7 підбирань) діяв не зовсім впевнено. У будь-якому випадку команді Стіва Керра на фоні втоми буде дуже непросто в Луїзіані.

«Оклахома» – «Детройт»
Початок: 2:00

«Оклахома-Сіті» зазнала болючої поразки в матчі з діючим чемпіоном «Денвер Наггетс» (96:128). Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді і компанія отримали справжній холодний душ після стартових перемог над «Клівлендом» та «Чикаго». «Тандер» ще рано записувати до числа контендерів і навіть претендентів на плей-ін, оскільки перебудова в команді Марка Дейгнолта в повній мірі не завершена. «Детройт» виграв два з трьох стартових матчів, що стало великою сенсацією. «Пістонс» вважаються чи не головним претендентом на «злив», але Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрент, Айзея Стюарт і компанія на початку чемпіонату виступають з високою мотивацію. Цілком можливо, «Тандер» стануть черговою жертвою команди Монті Вільямса, особливо з урахуванням того, що господарі проводять «бек-ту-бек».

«Денвер» – «Юта»
Початок: 3:00

«Денвер» почав захист титулу з перемог над «Лейкерс», «Мемфісом» і «Оклахомою». Нікола Йокич і Джамал Мюррей розбираються з суперниками без особливих проблем. «Наггетс» не очікують неприємностей в домашній грі з «Ютою», хоча занадто розслаблятися підопічним Майка Мелоуна не можна. Господарі проведуть «бек-ту-бек», в той час як «Джаз» відпочивали дві доби після виїзду до «Фінікс Санз» (102:126). Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон провалилися проти одного контендера Західної конференції, але хочуть скористатися втомою іншого, щоб здобути більш приємний результат.

«Лейкерс» – «Орландо»
Початок: 4:30

«Лейкерс» проведуть «бек-ту-бек» після прикрої гостьової поразки від «Сакраменто» (132:127 ОТ). Ентоні Девіс (30 очок, 16 підбирань) і Леброн Джеймс (27 очок, 15 підбирань, 8 передач) майже витягнули «Лос-Анджелес» вдвох. Торін Прінс (20 очок) і Д’Анджело Расселл (17 очок, 9 передач) непогано допомогли зіркам. Внесок Остіна Рівза (5 очок) і Руї Хачімури (11 очок) міг бути більшим, що дозволило б «Лейкерс» зачепитися за перемогу. «Орландо» мав три дні відпочинку після виїзду до «Портленда» (102:97). Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Коул Ентоні і компанія мали можливість цілеспрямовано готуватися до матчу в Ло-Анджелесі, хоча ступінь їх бажання битися за перемогу є великим питанням.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.