“Торонто” проти “Філадельфії”, “Фінікс” приймає “Юту”: прев’ю матчі НБА 29 жовтня

"Торонто" проти "Філадельфії", "Фінікс" приймає "Юту": прев'ю матчі НБА 29 жовтня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Мемфіс»
Початок: 2:00

«Вашингтон» розпочав сезон з розгромної поразки від «Індіани» (120:143). Кайл Кузма (25 очок), Джордан Пул (18 очок), Таюс Джонс (16 очок, 6 передач) стали кращими в складі «Візардс». Команда Веса Ансельда відразу підтвердила, що не треба очікувати від неї серйозних звершень після початку перебудови. «Мемфіс» програв два домашні матчі з «Нью-Орлеаном» (104:111) і «Денвером» (104:108). «Гріззліс» ще не пристосувалися до гри без травмованого Стівена Адамса і дискваліфікованого Джа Моранта, хоча в цілому виступили не так вже й погано, особливо проти діючого чемпіона. Джарен Джексон, Маркус Смарт, Дезмонд Бейн і компанія здатні здобути першу перемогу в столиці, враховуючи нинішній стан господарів.

«Детройт» – «Чикаго»
Початок: 2:00

«Детройт» поки що приємно вражає. «Пістонс» нав’язали боротьбу «Маямі» (102:103), а потім в гостях здолали «Шарлотт» (111:99). В останній грі у складі команди Монті Вільямс традиційно виділялися Айзея Стюарт (15 очок, 7 підбирань), Джейлен Дюрен (14 очок, 17 підбирань) і Кейд Каннінгем (12 очок, 6 передач), яким з лави запасних несподівано потужно допоміг Алек Беркс (24 очки). «Чикаго» реабілітувався за ганебну поразку від «Оклахома-Сіті» (104:124), вирвавши перемогу над «Торонто» (104:103 ОТ) завдяки триочковому кидку Алекса Карузо. «Буллз» все ще виглядають невпевнено, в діях Зака Лавіна, Демара Дерозана. Ніколи Вучевича і Кобі Вайта не вистачає злагодженості. «Детройт» цілком здатен засмутити гостей, якщо продовжить грати на рівні двох стартових матчів сезону.

«Нью-Орлеан» – «Нью-Йорк»
Початок: 2:00

«Нью-Орлеан» розпочав чемпіонат з важливої виїзної перемоги над «Мемфісом» (111:104). Сі Джей Макколлум, Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас перебувають в непоганій формі. Ключове питання для «Пеліканс» – чи здатен Вільямсон тривалий час залишатися здоровим. Якщо так, то команда Віллі Гріна буде дуже небезпечним суперником навіть для контендерів НБА. «Нью-Йорк» проведе «бек-ту-бек» після гостьового матчу з «Атлантою» (126:120). Лідери «Нікс» Джейлен Брансон, Ар Джей Барретт, Джуліус Рендл і Мітчелл Робінсон показують якісну гру, але фактор втоми може серйозно завадити команді Тома Тібодо в Луїзіані.

«Клівленд» – «Індіана»
Початок: 2:30

«Клівленд» проведе «бек-ту-бек» після невдалої домашньої гри з «Оклахома-Сіті Тандер» (105:108). Ефективності Донована Мітчела (43 очки, 8 підбирань) і Эвана Моблі (14 очок, 15 підбирань) було недостатньо «Кавальєрс» для досягнення позитивного результату потребують якіснішого внеску рольовиків. «Індіана» мала на два дні відпочинку більше після розгрому «Вашингтону» (143:120). Відразу після цього керівництво клубу продовжило контракт з головним тренером Ріком Карлайлом. Лідери «Пейсерз» Тайріз Халібертон, Брюс Браун і Беннедикт Матурін набралися впевненості у матчі-відкритті і відпочили чимало часу, щоб їхати в Клівленд з вірою в можливість здобути перемогу.

«Торонто» – «Філадельфія»
Початок: 2:30

«Торонто» зазнав прикрої гостьової поразки від «Чикаго» (103:104 ОТ). Скотті Барнс, Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам і О Джи Анунобі постараються реабілітуватися вдома, хоча проти «Репторс» грає фактор «бек-ту-бека». Крім того, команда Дарко Раяковича зустрінеться з серйозним суперником. «Філадельфія» програла стартовий матч проти «Мілвокі» (117:118), але в цілому підопічні Ніка Нерса залишили приємне враження. Джоел Ембіід, Тайріз Максі, Тобіас Харріс і Келлі Убре довели, що здатні бути грізною силою навіть без проблемного зіркового партнера Джеймса Хардена. Нерс – колишній головний тренер «Торонто», який чудово знає можливості лідерів цієї команди. Цей фактор, а також свіжість «Сіксерс» дозволяють всерйоз розраховувати на успіх гостей.

«Міннесота» – «Маямі»
Початок: 3:00

«Міннесота» розпочала чемпіонат з поразки від «Торонто» (94:97). Ентоні Эдвардс (26 очок, 14 підбирань), Карл-Ентоні Таунс (19 очок, 10 підбирань, 4 блок-шота), Руді Гобер (15 очок, 13 підбирань, 4 блок-шота) практично все робили самотужки. Майк Конлі і Наз Рід ледь осилили двозначну результативність, а інші рольовими «Тімбервулвз» взагалі розчинилися на паркеті. Глибина складу є серйозною проблемою команди Кріса Фінча. «Маямі» проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Бостону» (111:119). Тайлер Хірро, Бем Адебайо, Джиммі Батлер, Кевін Лав і Кайл Лоурі витратили багато сил. «Хіт» мають шанси на успіх в Міннеаполісі, але фактор втоми команди Еріка Споельстри слід всерйоз враховувати.

«Фінікс» – «Юта»
Початок: 4:00

«Фінікс» зіткнувся з непростим календарем на старті сезону. «Санз» виступили не найгіршим чином, обігравши в гостях «Голден Стейт» (108:104) і поступившись «Лейкерс» (95:100), Особливо з урахуванням того, що в обох матчах не грав Бредлі Біл, а другу зустріч в Лос-Анджелесі пропустив Девін Букер. Кевін Дюрант здатен вести команду за собою самотужки, хоча Юсуф Нуркич, Аарон Гордон, Грейсон Аллен, Джордан Гудвін є цілком пристойними рольвиками. Підопічні Френка Вогеля продемонстрували здатність здобувати результат навіть без травмованих лідерів, що є поганою новиною для «Юти». «Джаз» проведуть «бек-ту-бек» після тяжкої домашньої зустрічі з «Кліпперс» (120:118). Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон і Джон Коллінз можуть показати потужну статистику, але далеко не факт, що це дозволить команді Вілла Харді виграти в Аризоні.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.